Gå til sidens hovedinnhold

Ragnhild Mowinckel kan ta VM-gull

Ragnhild Mowinckel er i kjempeform og storslalåm er hennes beste disiplin. I dag kan hun ta VM-gull i Åre.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddsdobbel Europa League: Chelsea tenker mest på United
Oddssingel Europa League:
Arsenal gjør kort prosess
Oddssingel EL:
Lazio bør slå bortesvake Sevilla
Oddssingel Get-ligaen:
Oilers kan avgjøre sølvkampen
V65 Bergen:
Internasjonal V65 mellom de sju fjell
V64 Åby:
Nå kommer oppturen for V64-bankeren
Lotto:
Lørdag er det Gulltrekning - potten dobles
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Det ble en nydelig onsdag for oddstipsene med treff på fire av fem spillforslag. Begge håndballanbefalingene våre gikk inn. Nærbø vant mot Halden til 2,07 i odds og Runar slo Kolstad borte til herlige 2,70 i odds. Senere på kvelden traff vi blink med dobbelttipset på Leeds og Preston til 4,04 i odds, og tipset på uavgjort til pause og hjemmeseier til Spurs til slutt satt til hele 5,25 i odds.

Torsdag er det klart for første runde av 16-delsfinalene i Europa League og dessuten er det full runde både i den norske og svenske eliteserien i ishockey. I alpin-VM er det klart for storslalåm for kvinner og det sprint skiskyting for kvinner i Salt Lake City. Natt til fredag spilles det 11 kamper i NHL.

NB! Gulltrekning i Lotto lørdag. Ca 29 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

VM alpint - storslalåm kvinner - Ragnhild Mowinckel tar medalje - 2,50 (spillestopp kl 14.10)

VM alpint - storslalåm kvinner - Ragnhild Mowinckel tar gull - 8,00 (spillestopp kl 14.10)

Ragnhild Mowinckel er i favorittsjiktet til gullet i torsdagens storslalåm i Åre. Ragnhild har hatt et strålende VM hittil og tok bronse i kombinasjonen sist fredag. Hun ble nummer fem i utfor søndag og innledet VM med en flott 6. plass i Super G. Storslalåm er nok den aller beste disiplinen for Ragnhild og det var i denne grenen hun tok foreløpig eneste verdenscupseier i tyske Ofterschwang i mars i fjor. Hun tok OL-sølv i storslalåm i Pyeongchang en drøy måned tidligere og hun var på pallen i det siste verdenscuprennet i storslalåm i Maribor før VM. I tillegg ble hun nummer to i Killington i slutten av november i fjor.

Det oser selvtillit av kjøringen til Ragnhild Mowinckel for tiden og hun er en klar medaljekandidat torsdag. 2,50 i odds på at Ragnhild tar medalje er bra odds og spilles. Det er også helt klart verd å sette et spill på at Ragnhild tar gull. 8,00 er oddsen på det. Vi tester både et medaljespill og et gullspill på Ragnhild.

Klikk her for å levere spillet

Kommentarer til denne saken