Foto: Tor Erik Schrøder/ Scanpix

Rakettstart for Sandefjord

Sandefjord imponerte borte mot HamKam og vinner hjemme søndag. Sjekk vårt oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Tippetips: Godset kan overraske i Bergen
Oddstips 2: Tottenham tar seg til finale

Trav Sørlandet: Hamre sitter på bankeren

Søndagens langoddsprogram er spekket med interessante objekter og spillerne kan velge 90 spilleobjekter. Moroa starter i Spania allerede kl 12 med oppgjøret mellom Espanyol og Valencia og slutter ikke før natt til mandag i NHL. Fem kamper skal spilles i Tippeligaen, det spilles full runde i Adeccoligaen og en høyinteressant semifinale i FA-cupen mellom Tottenham og Arsenal for å nevne noe. Det er oppgjør fra Sverige, Danmark, Tyskland, Italia og Spania og altså nok å velge blant.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd:
Lecce - Napoli

Kanonform på hjemmelaget om dagen og etter sterke 4-2 over Roma nest sist, snudde Lecce sensasjonelt bortekampen mot Catania onsdag etter underlege 0-1. Nå er det kun to poeng opp til sikker plass for David Di Michele og hans lagkamerater. Napoli har gått på den berømte veggen står med tre strake tap og kun ett poeng på de fire siste seriekampene. Seks poeng opp til Lazio nå på den meget viktige tredjeplassen og søndag må Pandev sone karantene, mens Cavani starter på benken. Det er kun hjemmeseier som lokker her og 2,70 er pen hjemmeodds og et svært interessant langskudd. Kampen er avlyst.

Brann - Strømsgodset
Undertegnede er som kjent Brann-tilhenger, men denne kampen er utvilsomt jevnere enn det oddssettingen indikerer. Den nye forsvarssjefen til Brann, Markus Jonsson, er fortsatt ikke klar. Midtbanemotor Rodolph Austin uaktuell etter hjernerystelsen sist og Tomasz Sokolowski ute på ubestemt tid. Godset har kaptein Alexander Aas tilbake. Brann har god statistikk hjemme mot Godset, men søndag føler vi at Godset kan reise fra Bergen med tre poeng. 3,25 på borteseier er et godt drag søndag.

Dagens avslag
Start - HamKam

Det er ikke n0e nytt at det blir mange mål i lag som trenes av Mons Ivar Mjelde, men det må ha vært bittert for ostringen å se sitt lag rote bort både 3-0 ledelse og 4-2 ledelse i seriepremieren borte mot Sarpsborg mandag. Uansett viste Start at de blir å regne med i opprykskampen denne sesongen. Start har som kjent avgitt en del spillere, men også fått solide tilvekster. Keeperduoen Alexander Lund Hansen og Johnny Kristiansen er begge skadet, nå er Elias Valderhaug lånt inn fra Molde. Espen Børufsen er også uaktuell søndag. HamKam kom bakpå 0-3 til pause hjemme mot Sandefjord i sesongstarten og var på vei mot en katastrofestart på sesongen, men kom seg på beina i andreomgang og reduserte to ganger. Var med i opprykkskampen i det lengste i fjor, men det glapp på slutten. Niklas Solhaug er eneste skadefravær. Start var tidvis meget gode mot Sarpsborg, men rotet det til. HamKam reiste seg mesterlig i andreomgang mot Sandefjord og er bra. 1,55 på hjemmeseier må være en dårlig vits.

Dagens spill
Vi starter søndagen med et singelspill fra Adeccoligaen, kampstart 14.55.

Sandefjord - Sarpsborg 08
Perfekt sesongstart for hjemmelaget med sterke 3-2 borte mot HamKam. Mest imponerende var det at laget ledet 3-0 til pause. Nå endte det med 3-2 seier til Sandefjord som trolig går glede av nykommerne Yaw Ihle Amankwah, Jo Sondre Aas og Tijan Jaiteh. Sanefjord var en av de store opprykksfavorittene sist sesong, men hadde da som kjent en svært dårlig start på sesongen.

Sarpsborg var bakpå både 0-3 og 2-4 i hjemmepremieren mot Start, men berget ett poeng og 4-4 med utligning på overtid. Det var en bra prestasjon, men det skyldtes nok like mye slett forsvarsspill fra Start. Fjorårets Tippeligalag presterte svært dårlig borte i fjor og får en tøff oppgave i Sandefjord søndag.

Kampen sendes på TV2 Zebra og starter altså kl 15. Lagene møttes også i Adeccoligaen i 2008, da endte tilsvarende oppgjør med 2-0 til hjemmelaget.

Vi lar oss lokke av flott odds på hjemmeseieren her og spiller Sandefjord singel til 2,25 i odds i søndagens første oddstips.

Spilleforslag 1 søndag (spillestopp kl 14.55):
Kamp 12 Sandefjord - Sarpsborg 08 2,25 3,15 2,60
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE hersterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus