Foto: Lise Åserud/Scanpix

Røas vanskelige bortekamp

Røas Champions League-motstander og Storhamar er holdepunktene i dagens anbefalte oddsspill.

Kommersielt

I kvinnenes Champions League reiser de norske serie- og cupmesterne Røa til Tyskland og den første av to kvartfinalekamper mot Turbine Potsdam.

Potsdam er forhåndsfavoritter til å vinne Champions League og et av topplagene tysk bundesliga, en liga som vi våger påstå holder et vel så høyt nivå som den norske toppserien.

I motsetning til Røa er Potsdam midt i sesongen og vant sist 4-0 borte over Freiburg. Vi tror denne bortekampen blir vanskelig for Røa. En semifinaleplass sikres eventuelt i hjemmekampen om en uke.

Les også vårt tips til kveldens Champions League-kamper for menn:
Tjen penger på Champions League


Satser defensivt
I intervju med Aftenposten på tirsdag sier Røa-debutant Kine Kvalsvik «Vi skal være taktisk smarte og tålmodige. Potsdam kommer til å være i hundre i 90 minutter. Vi skal svare med å være solid defensive borte, og så ta dem hjemme».

Her aner vi at Røa vil være strålende fornøyd med for eksempel et 0-1-tap, kanskje til og med et 1-3-tap ikke er noen katastrofe, all den tid man satser på å sikre semifinaleplassen i returkampen. Derfor synes vi Norsk Tippings 1.75 i odds på at Turbine Potsdam vinner med to eller flere mål er spillbar. Var spillbar, må vi si nå. Oddsen er senket til 1.45.

25.Turbine Potsdam - Røa (0-1) 1,45 4,45 2,97

Enkelt: Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!

Bli nettspiller: Bestill gratis kortleser her!

Sluttspillaget Storhamar
Storhamar tar imot Lørenskog i kvartfinaleserien i ishockey. Dette er fjerde kampen i denne best av syv-runden. Storhamar klarte en meget viktig borteseier mot Lørenskog sist, og leder nå 2-1 i kamper.

Lørenskog imponerte i seriespillet med sin fjerdeplass, noe Storhamar strengt tatt ikke gjorde da de endte på åttendeplass, etter variable prestasjoner og ikke minst et poengtrekk mot slutten av sesongen. Vi er likevel vant til å se laget fra Hamar adskillig høyere oppe.

Dette er uansett historie nå, nye kort er delt ut og vi synes å se at Storhamars årelange erfaring som topplag i sluttspillet kan være det som tar dem videre til semifinale. Lørenskog er et godt lag, men har ikke den samme erfaring med sluttspill som kveldens motstander.

Lørenskog er nok sugne på å revansjere tapet sist, men vi tror Storhamar vinner også i kveld, med hjemmebanefordelen og kanskje også en erfaringsmessig taktisk fordel. Vi kjøper H i objekt 17 på Langoddsen til 1.90.

Vårt andre spill i kveld blir denne dobbelen til det vi håpet skulle bli 3.33 i odds. Norsk Tipping har senket oddsen på Turbine Potsdam før vi rakk å legge ut spillforslaget. Ny odds er 1.45 på H i objekt 25. Dobbelen belønnes nå med 2.76 i odds. Trua er like stor, verdien mindre. Så får man selv vurdere om 2.76 er god nok betaling.

Kveldens anbefalte dobbel fra Sportspill:
17. Storhamar - Lørenskog 1,90 - 4,20 - 2,45

25.Turbine Potsdam - Røa (0-1) 1,45 - 4,45 - 2,97

Odds:2,76

Klikk her for å levere spillforslaget med en innsats på 200 kroner

Onsdag 10. mars kan du vinne 83 millioner kroner i Viking Lotto. Klikk herfor å levere kupongen som kan gjøre deg styrtrik.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus