Gå til sidens hovedinnhold

Råtassene vinner igjen

Glenn Whelan slapp utestengelse og da skal Stoke slå Wigan.

Sportspills meny tirsdag
V4 Umeå: Leder rundt om?
Premier League: Skader og karantener
Oddstips 1: Råtassene seirer igjen
Oddstips 2: Ingen vinner i Sunderland

Langoddsen preges av midtukerunden i England. Det spilles fotball i alle divisjoner fra Premier League og nedover. I tillegg finner vi mye ishockey, samt fotball fra Afrikamesterskapet, Coppa Italia og belgisk og nederlandsk cup.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
7. Burkina Faso - Zambia H 2,65

Burkina Faso er i ferd med å gjøre et glimrende mesterskap. De klarte 1-1 mot gruppefavoritt Nigeria i den første kampen, før de slo Etiopia 4-0. De tre siste målene scoret Alain Traore, Djakaridja Kone og Jonathan Pitroipa mens Burkina Faso spilte 10 mot 11. En maktdemonstrasjon, som viste oss hva dette laget er kapable til. Nå leder de gruppen før siste runde, og skal ha glimrende sjanser til å avansere. De er videre med uavgjort, men etter det de viste mot Etiopia heller vi mot at de fort slår Zambia også. Zambia er regjerende mestere, men de har ennå ikke vunnet en kamp og er på vei ut av mesterskapet. Overvurdert av bookmakerne, og et lag Burkina Faso fint kan slå, spesielt dersom vi får et kampbilde der Zambia må satse alt fremover mot slutten for å vinne. 2,65 på det beste laget må spilles.

35. Södertälje - Djurgårdens B 2,80
HockeyAllsvenskan. To klubber vi husker fra Elitserien møtes på nest øverste nivå. Begge er med i kampen om opprykk, Södertälje ligger aller best an, men etter en lang seiersrekke røk de 2-3 for Oskarshamn forrige runde. Djurgården viser god form og har vunnet tre på rad. Dette blir en spennende match og slik vi vurderer lagene er de helt jevne per i dag. Sesongens tre første møter har endt med hjemmeseier, på den annen side så kom det alltid en borteseier eller to alle de sesongene disse spilte i Elitserien. Helt åpent dette, men Norsk Tipping har satt 1,75 på H og 2,80 på B. Da fyrer vi at et langskudd mot det vi mener er en godt betalt borteseier. Oddsen er satt ned til 2,55.

Dagens avslag
36. FC Den Bosch - AZ Alkmaar B 1,32

Nederlandsk cup. Vi traff på AZ borte mot Venlo sist fredag, laget har slitt denne sesongen men nå ser det ut til å ha løsnet. I serien. Hva de legger i denne kvartfinalen er vi usikre på, og de møter et lag som har slått ut Twente på veien og som ser ut til å mene alvor. AZ slo dagens motstander 3-2 på dagens bane i samme turnering i 2010, men denne sesongen har de vært opp og ned, og de har heller ikke møtt stor motstand i cupen før nå. 1,32 på bortefavoritten blir for lavt for oss.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Denne gangen tror vi det er best sjanser for å høste gevinster i Premier League, og vi spiller to singler derfra i dag. Her er den andre.

Se kampen live på TV 2 Sumo

43. Stoke City - Wigan Athletic
Premier League. Stoke spiller mye uavgjort og er blitt en middelhavsfarer med sine 6-11-6 totalt. Formen er ikke den beste, Stoke har tapt tre på rad mot sterkt motstand. Etter 0-3 for Manchester City, 0-4 for Chelsea og 1-3 for Swansea, trengs det en seier igjen. Innimellom disse har man slått Crystal Palace og tapt for Manchester City, igjen, i FA-Cupen. Stoke har 5-5-1 på eget gress, og en hjemmekamp mot Wigan tar man mål av seg til å vinne.

Whelan (m) er klar for spill, han blir ikke suspendert for en stygg takling mot Manchester City i FA-Cupen. Begovic er trolig tilbake i mål, etter at Sørensen sto i cupen. Fra før er Wilson og Delap ute, mens Cameron er usikker.

Wigan er videre i FA-Cupen etter fine borteseire mot Bournemouth og Macclesfield, lag de skal slå greit på papiret, men som de lett hadde tapt for dersom de ikke var skjerpet. Forrige ligakamp ble tapt, 2-3 hjemme for Sunderland. Et meget skuffende resultat og akkurat hva man ikke trengte i bunnstriden. Wigan har 1-1 mot Fulham og seier over Aston Villa i sine to siste borte, men får det trolig enda tøffere her. Wigan har 3-1-7 på bortebane i ligaen.

Manager Roberto Martinez endret laget på åtte plasser mot Macclesfield. I dag er det tilbake til vanlig Premier League-oppstilling, dog uten fraværene Alcaraz (f), Ramis (f), Pollitt (k), Watson (m), Crusat (m), Miyaichi (m) og Kone (a). Fyvie (m) er usikker etter en liten smell i cupen.

Wigan har ofte plukket poeng mot Stoke. Denne gangen ser de svekket ut, igjen, mens Stoke er i en posisjon der de sårt trenger en seier. Vi tror hjemmelaget kriger alt de kan og kjemper inn seieren på Britannia i kveld. 1,90 for hjemmeseier går an, vi setter 100 kroner og spillefristen er klokken 20.40.

43. Stoke City - Wigan Athletic 1,90 3,10 3,35

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Kommentarer til denne saken