Gå til sidens hovedinnhold

RBK-dødarne vinner mot bunnlaget

Sporting Lisboa har vunnet fire av de fem siste bortekampene mot Ferreira. Vi tror de vinner igjen i kveld.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Spillsenteret: Vi har vurdert torsdagens viktigste kamper
Oddssingel NM:
Folkefest i Skien når Odd tar imot Haugesund
Oddssingel La Liga:
Mirakelmannen leder Villarreal til ny seier
V65 Øvrevoll:
Jan-Erik Neuroth i hetluften på Øvrevoll
V65 Klosterskogen:
Geir Flåten har V65-bankeren på Klosterskogen
V64 Åby:
Vi jakter ny V64-suksess

Det er naturligvis NM-semifinalen mellom Odd og Haugesund som er det sportslige høydepunktet på torsdagens langoddsprogram. Som ellers består av de tre siste kampene i midtukerunden i La Liga og Serie A-kampen mellom Milan og Spal. I Danmark spilles det åttedelsfinaler i cupen denne midtuken, og to av disse finnes på torsdagens program. På hockeyfronten er det full runde i Get-ligaen her hjemme og det er full runde i SHL i Sverige. Så spilles det to kamper i NHL natt til fredag.

Fredag er det ca 662 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Pacos Ferreira - Sporting Lisboa B 1,82 (spillestopp kl 20.40)
Ferreira brukte landslagspausen til å spille på seg litt sårt tiltrengt selvtillit i forskjellige cuper. De slo Penafiel 2-1 i ligacupen og de vant 2-1 etter ekstraomganger mot Louletano i Taca de Portugal, men de imponerte ikke spillemessig i noen av kampene. Fredag spilte de sin første ligakamp på over tre uker hjemme mot Rio Ave. Den kampen endte 0-0.

Ferreira skapte flere sjanser mot et passivt Rio Ave-lag, men spillet var så som så av begge lag. At kampen endte uavgjort var egentlig helt greit. Vertene ligger fortsatt på nedrykksplass i Primeria Liga med kun fem poeng etter åtte kamper, men de har foreløpig bare ett poeng opp til Portimonense som er på trygg plass før torsdagens kamper.

Forsvarsspilleren Maracas er usikker hos hjemmelaget.

Etter den viktige seieren hjemme mot Rosenborg i Europa League, leverte de en overbevisende forestilling hjemme mot Guimaraes søndag kveld. De dominerte kampen i første omgang og ledet 2-0 til pause etter scoringer av Jese og Acuna. Gjestene kom tilbake i starten av andre omgang, da Bonarini reduserte til 2-1, men vertene slo kjapt tilbake og Coates scoret 3-1-målet fem minutter senere. Dermed har Sporting vunnet fire av de fem siste kampene i alle turneringer.

Sporting ligger nå på femteplass i den portugisiske toppserien med 14 poeng. De vil klatre opp til fjerdeplass med seier i torsdagens kamp. De har et par spillere ute med skader, men ingen sentrale.

Sporting har offensive kvaliteter i mannskapet som ikke hjemmelaget kan matche. Vertene har problemer fremover. De har kun scoret fem mål så langt. De er ingen trussel mot den portugisiske hovedstadsklubben. Sporting har også et historisk godt tak på Ferreira. De har vunnet de seks siste kampene mot dem, og de er ubeseiret i de siste elleve. Dette skal være en grei borteseier til 1,82 i odds. Denne brukes i en dobbel.

AGF Aarhus - OB B 2,35 (spillestopp kl. 2010)
Dansk cup, åttendedelsfinale. Det er klart for et intenst oppgjør på Ceres Park. Kampene mellom AGF og OB er ofte tette og til tider også dramatiske. De to siste møtene mellom lagene har endt 2-1. OB vant på Ceres Park i mars i Superligaen, mens AGF slo Fyn-laget på bortebane i slutten av september.

Den tidligere Strømsgodset- og Nest-Sotra-treneren David Nielsen har sett laget sitt tape tre kamper på rad, og de to siste er tapt på hjemmebane.

Århusianerne må klare seg uten Frederik Tingager og Mustafa Amini, som ennå ikke er kvitt skadene sine, men Kasper Lunding og Benjamin Hvidt er tilbake i troppen til cupkampen. Også sørafrikanske Gift Links er tilbake etter at han sto over helgens kamp mot FCK.

Søndag vant OB 3-1 mot FC Nordsjælland i Superligaen. Dermed har OB vunnet fire av de fem siste kampene. På bortebane tapte de nylig 0-1 mot aalborg, men de har også vunnet 1-0 mot FC Midtjylland så sent som i slutten av september. det viser at de har kapasitet til å slå de beste - også på bortebane.

OB henger med i toppen av Superligaen, og de har en viktig kamp mot Hobro på søndag. Derfor har trener Jakob Michelsen tenkt å spare en rekke spillere i torsdagens cupkamp mot AGF.

Ramon Leuuwin og Oliver Lund er tilbake etter å ha vært suspendert, og Marco Lund og Jacob Barrett Laursen er i tillegg friskmeldte. Det betyr at kun Ryan Johnson Laursen og Troels er på lagets skadeliste.

Disse lagene møtes for niende gang i cupen. Sist de møttes i Sydbank Pokalen, som turneringen heter i Danmark, vant Odense 1-0. Det var tilbake i 2008.

OB er i bedre form enn AGF, men Fyn-laget vil hvile flere spillere i denne kampen. Samtidig får de tilbake spillere som har vært skadet og suspendert. Det trenger derfor ikke å ha så stor betydning. AGF har et stort hjemmepublikum i ryggen, og det er alltid en fordel, men OB har statistikken på sin side. OB har kun tapt én av de fire siste kampene på bortebane mot AGF. Jeg tror OB vinner i Århus. 2,35 i odds på borteseier er spillbart. Denne brukes i en dobbel.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Torsdagens dobbelttips er Sporting Lisboa + OB. Denne kombinasjonen gir 4,28 i odds. Spillestopp er klokken 2010.

Kommentarer til denne saken