Gå til sidens hovedinnhold

Reading tar alle tre

Reading satser på å gjøre en kjapp retur til Premier League, men da må laget levere solide tall hjemme på Madejski Stadium. Les dagens oddstips.

Sportspills meny søndag:
Tippetips: Tromsø er i trøbbel
Oddstips: Sampdoria er best i byen

langoddsen i dag finner vi blant annet kamper fra Tippeligaen, Premier League, Primera Division, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, Allsvenskan og dansk Superliga.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Hønefoss – Start B 2.70
Meget viktig oppgjør i bunnstriden for Hønefoss og Start. Vertene kjempet til seg uavgjort mot Tromsø sist, men poenget var av det heldig slaget. Slo Sarpsborg 3-1 i forrige kamp på AKA Arena og passerte dermed rivalen med bedre målforskjell. Tapte fem på rad før det og har sett svake ut gjennom hele sesongen, men kan finne trøst i at det kun er to poeng opp til sikker plass.

Start leverte festfotball i sist rundes oppgjør mot Sandnes Ulf på Sør Arena, ga seg ikke før det stod hele 7-0. Fikk også med seg ett sterkt poeng i forrige bortekamp mot Aalesund, og med 2-1-2 på de fem siste har sørlendingene vist bedring i formen.

Vanskelig kamp å bedømme, begge lag har vært ustabile, men vi tror Start kan ha spilt på seg selvtillit med storseieren sist og gir sørlendingene tipset til godkjente 2.70 i odds.

Dagens avslag
Fløy – Fyllingsdalen H 1.85
Årets sesong har vært en gedigen skuffelse for Fløy som befinner seg på nedrykk med 6-4-10 totalt. Tapte forrige rundes bortekamp mot Brann 2 (3.), men vant de to foregående mot Arna Bjørnar (10.) og Vindbjart (2.). Står med 4-2-3 på Color Line-banen, hvor de har gode 4-1-0 på de fem siste. Fyllingsdalen har falt ned til sjetteplassen etter tapene mot Fana (7.) og Arendal (11.). Kun vunnet to av sine ti siste (2-4-4) og har samlet opp 3-4-3 på bortebane. Seneste seier på fremmed gress kom mot Åsane (5.) i mai. Fløy har spilt seg opp på hjemmebane, men er fremdeles ikke til å stoles på. Vi melder pass på 1.85 på hjemmeseier.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Reading - Brighton & Hove Albion
Championship. Sportspill har hatt blandet hell med anbefalingene på Reading så langt; forrige helgs tips på borteseier over Yeovil gikk inn, men Blackpool ødela vårt første forsøk med 1-0-seier på hjemmebane. Skal nevnes at Reading spilte seg til flere gode sjanser mot serielederen og kunne tatt ledelsen, men det nærmeste de kom var stolpeskuddet til Jem Karacan. Ledet både 2-0 og 3-1 mot Watford i forrige hjemmekamp, men gjestene leverte en sterk sluttspurt og utlignet på overtid. Likevel en frisk kamp av Reading som viste gode takter offensivt. Mistet mange profilerte spillere etter nedrykket i fjor, men har hentet inn gode forsterkninger, blant annet Wayne Bridges og Royston Drenthe, og skal ha godt nok mannskap til å kjempe i toppen. Står med 2-2-1 etter fem runder.

Brighton leverte en slett forestilling på hjemmebane i forrige runde og var nære ved å forære Millwall sin første seier i år. Gjestene tok ledelsen rett etter pause, men fikk Dunne utvist kvarteret før slutt, og Brighton utnyttet overtaket med scoring på overtid. Åpnet sesongen med tap mot Leeds og Derby, mens de to neste endte med seks poeng mot Birmingham og Burnley.

Brighton hevet seg i toppen i fjor med sin femteplass, men årets utgave har så langt ikke vist samme klasse. Vi tror Reading kommer til å tape svært få kamper på Madejski Stadium denne sesongen, og selv om kampen har en viss uavgjortfare, mener vi at vertene skal være solide nok til at 2.05 på hjemmeseier kan prøves.

Reading - Brighton & Hove Albion 2.05 3.05 3.10

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken