Barcelona - Real Madrid

Odds: Real Madrid vinner og begge lag scorer

Kampstart onsdag 12. januar kl 20.00

Spillestopp kl 19.59 Live odds etter kampestart

King Fahd International Stadium i Riyadh, Saudi Arabia

Kampen kan sees på MAX, discovery+ og Eurosport Player

Meget god odds på at Real Madrid vinner og begge lag scorer. Spill på det her

Det er klart for nok et møte mellom de to gamle rivalene Barcelona og Real Madrid. Denne gangen smeller det på King Fahd International Stadium i Riyadh onsdag kveld, og det er kampen om å komme til finalen i Supercopa de Espana som er gulroten.

I den andre semifinalen møtes Atletico Madrid og Atletic Bilbao, før finalen går søndag kveld på samme stadion.

Supercopa de Espana er en turnering kun for fire lag, og det er finalistene i forrige sesongs Copa Del Rey(den spanske cupen), og de to beste lagene i serien som møtes. Turneringen har pågått siden 1982, og det er Barcelona som har fleste seiere med sine 13, foran Real Madrid med 11.

Ukens pott i Vikinglotto finner du her. Spillefrist onsdag kl 18

Kampen om La Liga-trofeet er allerede ute av spill for Barcelona i og med at de ligger hele 17 poeng bak onsdagens motstander Real Madrid, så dette oppgjøret kan være et velkomment avbrekk fra en tung seriehverdag.

Sist helg ble de holdt til 1-1 borte mot Granada. De tok ledelsen ved Luuk de Jong, men når Gavi fikk sitt andre gule kort og måtte ta en tidlig dusj ble det for tungt å stå i mot. Granada fikk utligningen sin etter 89 minutter, og en frustrert Xavi måtte nøye seg med et poeng.

Selv om Barcelona er ubeseiret på de siste seks kampene har de møtt stort sett lag på den nedre halvdelen av tabellen. 1-1 borte mot Sevilla like før jul var sterkt, men ellers måtte de slite for seier hjemme mot Elche(3-2), og borte mot Mallorca(1-0).

Barcelona har bare holdt nullen i en av de ni siste kampene i alle turneringer, og når de møter Real Madrid med sine skarpskyttere på topp tror vi det blir i tøffeste laget.

Karim Benzema nådde milepæl i siste kamp

Franskmannen scoret sitt 300 mål for Real Madrid når han satte straffen i mål etter 43 minutter hjemme mot Valencia. Med det er han i en ekslusiv klubb sammen med Cristiano Ronaldo, Raul og Alfredo Di Stefano som de eneste som har scoret over 300 mål for Real Madrid.

I kampen som Real Madrid vant 4-1 scoret Benzema et til, mens spissmakker Vinicius jr sørget for de to andre.

Real Madrid dundrer på i serien og leder nå fem poeng foran Sevilla på andreplass. Sevilla har en kamp til gode, så hovedstadslaget har ikke råd til å slakke på gassen.

De står med åtte seiere, en uavgjort og et tap på de ti siste kampene i La Liga, og tapet på bortebane for Getafe for to runder siden var en smell. De måtte også nøye seg med uavgjort hjemme mot Cadiz like før jul, men bortsett fra disse to glippene har de vært bunnsolide.

I det eneste møte mellom lagene denne sesongen var det Real Madrid som trakk det lengste strået når de vant 2-1 på Camp Nou i oktober.

Real Madrid går til finalen

Selv om Barcelona begynner å få en del spillere tilgjengelige igjen, og Pedri og nyinnkjøpte Ferran Torres er innlemmet i troppen etter negative korona-tester, er det fortsatt mye usikkerhet og rusk i maskineriet til Xavi's mannskap.

Barcelona sliter med å tette igjen i forsvaret, og på de ti siste kampene i serien har Real Madrid scoret to mål eller mer i syv av dem. Med den sylskarpe spissduoen Benzema og Vinicius jr. på topp tror vi et skjerpet Real Madrid tar seg til finalen.

Real Madrid vinner og begge lag scorer spiller du på her til 3.40 i odds