Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Midtukekupong med Tottenham - Borussia Dortmund
Oddsdobbel Championship: Serielederen får seg en smekk
Oddssingel CL: Kjempeodds på Tottenham-seier
Oddssingel håndball:
Runar kan ta en ny skalp på bortebane
Oddssingel håndball: Bortesvake Halden får trøbbel på Jæren
V75 Bjerke: Hamre sitter på leken
V4 Halmstad
: Nye godbiter blir servert til lunsj
Vikinglotto onsdag: Hele 136 mill kr i førstepremiepotten
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Onsdagens langoddsprogram byr på to åttendedelsfinaler i Champions League. Tottenham tar imot Borussia Dortmund på Wembley, og Real Madrid reiser til Amsterdam for å møte Ajax. I England spilles det også syv kamper i Championship, og det er også to kamper i fransk Ligue 1. Det er i tillegg et par eliteseriekamper i håndball for herrer, og det spilles en rekke ishockeykamper i blant annet Sverige, KHL, Finland og Tsjekkia. I NHL spilles det to kamper natt til torsdag.

NB! Onsdag er det ca 136 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Ajax - Real Madrid H 3,45 (spillestopp kl 20.55)

Ajax gikk faktisk gjennom gruppespillet uten tap (3-3-0) og klarte blant annet 1-1 borte mot Bayern München. Røk overraskende 0-1 borte mot Heracles i serien i helgen, men hadde nok allerede da fokus på denne kampen. 11 serierunder før slutt ligger Ajax på 2. plass i Eredivisie, det er seks poeng opp til serieleder PSV. Knallsterke 8-2-0 hjemme i Amsterdam. Stortalentet Frenkie De Jong (som blir Barcelona-spiller i sommer)er friskmeldt, mens det hefter litt usikkerhet rundt Nicolas Tagliafico.

Etter en meget skuffende høst i La Liga, har Real Madrid for alvor fått opp dampen i seriespillet. Imponerte med 3-1 seier borte mot Atletico Madrid lørdag og tok sin femte strake seire. Tok seg opp på 2. plass med seieren og ettersom Barcelona kun har tatt to poeng på sine to siste seriekamper, er det ikke mer enn seks poeng opp til Barcelona. Tapte faktisk begge kampene mot CSKA Moskva i gruppespillet, men vant likevel gruppa. Real Madrid har som kjent vunnet Champions League fire av de fem siste sesongene. Real Madrid-manager Santiago Solari kan stille med den samme troppen som mot Atletico Madrid. Isco, Jesus Vallejo ogg Luca Zidane er fortsatt uaktuelle.

Real Madrid er naturligvis storfavoritter til å avansere til kvartfinalen over to oppgjør. Men på hjemmebane i Amsterdam er det ikke utenkelig at Ajax kan vinne. 3,45 på hjemmeseier er verd en innsats i kveld.

Klikk her for å levere dette spillet