Gå til sidens hovedinnhold

Real Madrid og Ramos slår Chelsea ut av Champions League

Real Madrid har ikke vunnet i England siden 2014, men med Sergio Ramos tilbake vil spanjolene være kraftig forsterket før den avgjørende kampen onsdag.

Real Madrid banket Liverpool 3-0 på Anfield i gruppespillet i Champions League i 2014. Det er forrige gang de vant en Champions League-kamp i England.

De spanske gigantene har spilt fire kamper på fotballøyen siden den gang, og fasiten etter de kampene viser to tap og to uavgjorte.

Onsdag er det ca 229 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Sist gang de vant en kamp i utslagsrundene i Champions League er enda lenger siden. Det var i mars 2013. Da slo de Manchester United 2-1 på Old Trafford i åttendelsfinalen etter at den første kampen endte 1-1 på Santiago Bernabeu.

Vi tror Real gjentar suksessen fra 2013.

Det har hersket stor usikkerhet rundt skadesituasjonen til flere Real Madrid-spillere før Champions League-semifinalen mot Chelsea, men nå har Zinedine Zidane fått positive nyheter. Midtstopperen Sergio Ramos og Ferland Mendy er begge i troppen som reiste til London, ifølge football.london.

Ramos har vært ute siden slutten av mars med en muskelskade, mens Mendy har vært satt på sidelinjen siden midten av april på grunn av en leggskade. At Ramos er tilbake gir laget endobbel boost. Ikke bare er han en god midtstopper, men han er også et viktig angrepsvåpen for Real Madrid på dødballer. Los Blancos har også fått tilbake Marcelo og Fede Valverde. Sistnevnte har fått to negative coronatester etter å ha vært ute i fem kamper.

At Real Madrid går videre til finalen gir 2,30 i odds

Med Ramos tilbake blir Real forsterket både offensivt og defensivt. Det tror vi vil gi dem seieren på Stamford Bridge.

Chelsea - Real Madrid 2,10 - 3,25 - 3,35 B (spillestopp onsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Chelsea leverte en sterk prestasjon i Madrid i den første semifinalen i Champions League, hvor de spilte 1-1 og skaffet seg et viktig bortemål.

Laget fra Vest-London har vært solide defensivt etter at Thomas Tuchel tok over på Stamford Bridge, og det var tydelig i den første semifinalen i Spania. Real Madrid klarte kun å spille seg frem til ni sjanser på Estadio Alfredo Di Stéfano, og bare én av dem var på mål.

Onsdag er det ca 229 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Chelsea hvilte nøkkelspillere

Tuchel lot flere nøkkelspillere hvile i helgens 2-0-seier mot Fulham. Blant andre N’Golo Kante, Ben Chilwell, Christian Pulisic, Jorginho og Cesar Azpilicueta. Det betyr at Chelsea har friske bein til den avgjørende kampen onsdag.

Real Madrid var uvanlig tamme i den første kampen mot Chelsea. Offensivt manglet spanjolene det trøkket de er kjent for. Zinedine Zidanes menn slet også en lang periode i helgens kamp mot Osasuna, men to sene scoringer gjorde at Los Blacos vant 2-0 i Madrid.

Fredag er det ca. 467 millioner i Eurojackpot-potten.

Den tidligere Chelsea-stjernen Eden Hazard har hatt problemer med skader etter at han kom til Spania, men han fikk muligheten fra start i kampen mot Osasuna. Belgieren imponerte ikke, og han starter trolig på benken på sin gamle hjemmebane.

Her kan du skrape Flax på nett

19 kamper på rad uten tap

Med et bortemål å forsvare og en sterk defensiv organisering som har gitt gode resultater for Thomas Tuchel, ligger det an til en jevnspilt kamp onsdag.

20 av Chelseas 23 kamper under Tuchel har endt med under 2,5 mål, og det virker ganske sannsynlig at onsdagens kamp også blir målfattig. Iallfall slik Real Madrid har levert offensivt i de siste kampene.

At Real Madrid går videre til finalen gir 2,30 i odds

Zinedine Zidanes menn har mer erfaring enn Chelsea fra denne typen kamper, og de er vanskelig å slå. Real har ikke tapt noen av de siste 19 kampene, selv om de har møtt sterke lag som Atletico Madrid, Atalanta (to ganger), Liverpool (to ganger), Barcelona og Chelsea i denne perioden.

Sist de spilte 1-1 mot et engelsk lag hjemme i Madrid i den første kampen, vant de returkampen i England. Vi tror de klarer det igjen onsdag.

3,35 i odds på et Real-lag som har spillere med massevis av Champions League-erfaring frister mest.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset