Foto: Afp/Scanpix

Real vinner El Clásico

Sjelden har forutsetningene sett bedre ut for Mourinho og Real Madrid. Her er dagens andre oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag
Tippetips: Slik skal vi få 12 rette
Oddstips 1: Palermos syvende hjemmeseier
Oddstips 2: Denne gangen vinner Real Madrid
Premier League: Skader og karantener
Trav V 75: Kongen viser seg

Langoddsen innleder med skiskyting før fotballen gradvis tar over. Vi skal gjennom Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og ikke minst en rekke engelske kamper. Det er også mye ishockey på programmet, før Real Madrid og Barcelona avslutter kvelden med El Clásico.

Dagens langskudd
102. Inter - Fiorentina (0-1) H 3,30
Vi måtte lete litt for å finne dagens langskudd, men når valget faller på en klar hjemmeseier til Inter, er det fordi vi tror de har lært av forrige hjemmekamp (tap 0-1 for Udinese) og ønsker å slå tilbake så fort som mulig. Ingen Champions League-kamp spøker i bakhodet, og gjestene fra Firenze får til null og niks på bortebane denne sesongen. Det ble 3-1 til Inter her i mai, og 3,30 for at noe lignende skjer igjen, blir dagens langskudd.

Dagens avslag
Elitserien.
Det er blitt ganske utfordrende å tjene penger på de svenske ishockeymatchene, synes vi. Det finnes selvsagt unntak og vi kommer sikkert med flere tips til denne ligaen, men i dagens matcher er det ikke lett å plukke vinnerne, og med så mye annet spennende på programmet lar vi svenskene spille i fred.

Dagens spill
Inter og Marseille har vært i våre tanker, men ble værende der da valget falt på to andre gode hjemmelag. Vi starter dagen med et spill på Barnsley og Palermo, før vi ser på El Clásico i dagens tips nummer to.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

110. Real Madrid - Barcelona
Primera Division. Real Madrid er feilfrie hjemme på Santiago Bernabeu med 6-0-0 i serien. Da de med alternativt lag vant noe flatterende 3-0 borte mot Ajax i Champions League, i en kamp de ikke trengte å vinne, inkasserte manager Mourinho sin 15 strake seier med Real. Formen er meget god og Real Madrid ser enda sterkere ut nå enn i fjor. De leder La Liga 3 poeng foran Barcelona.

Mourinho har alle sine viktigste brikker på plass. Fra Madrid-hold indikeres et lag med Di Maria og Ronaldo, Benzema på topp og innhopp for Özil og Higuain etterhvert. Vi prøver oss på en mulig startoppstilling:

Casillas, Marcelo, Ramos, Pepe, Arbeloa, Khedira, Alonso, Diarra, Di Maria, Ronaldo, Benzema.

Barcelona er verdensmester i ballinnehav og antall pasninger per kamp, og de hadde ingen problemer med å vinne sin Champions League-gruppe. Det eneste som skurrer litt denne sesongen er bortestatistikken i ligaen. Tap for et middels sterkt Getafe forrige runde og bare 2-3-1 borte totalt er uvanlig svakt av katalanerne.

Bare Afellay er ute og Barcelona har alle førstevalg på plass. De kan tenkes å starte slik:

Valdes, Alves, Pique, Puyol, Abidal, Xavi, Busquets, Iniesta, Sanchez, Messi, Villa.

El Clásico er alltid spennende, og denne gangen ser det ut som Real Madrid har bedre sjanser enn på lenge. Barcelona har under Guardiolas ledelse bare tapt ett av 11 Clasicos, men vi lar oss friste av 2,35 for at Real Madrid vinner denne gangen. Hvis de klarer å bryte Barcelonas pasningsspill skal de ha gode sjanser til å skape nok til å vinne. Vi runder av kvelden med hjemmeseier til 2,35 i dette spennende oppgjøret. 100 kroner innsats, spillefrist klokken 21.55.

110. Real Madrid - Barcelona 2,35 3,25 2,65

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus