Det første møtet mellom Ham-Kam og Raufoss denne sesongen endte med 2-1-seier til totningene hjemme på Nammo stadion, ett av bare tre tap for Kjetil Rekdals mannskap i serien.

At HamKam vinner mot Raufoss gir 1,65 i odds

Men resultatene viser at Raufoss er langt bedre hjemme enn borte. Totningene er et av de svakeste bortelagene i OBOS-ligaen. De har kun vunnet én av de ni første bortekampene. Nå møter de et HamKam-lag som er ubeseiret i de seks siste kampene, hvorav fem av dem er vunnet. Kjetil Rekdal vil rette opp statistikken sin mot Raufoss og skaffe seg et lite cupeventyr

HamKam-Raufoss

Halvtid/Fulltid - uavgjort - HamKam - 5,90

Kampstart onsdag 22.september kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Briskeby

Kampen kan sees på direktesport.no

Vi tror det står uavgjort til pause og at HamKam vinner kampen. Det spiller du på her til 5,90 i odds.

HamKam troner øverst på OBOS-ligatabellen etter 19 serierunder, to poeng foran Jerv. De to topplagene møtes på Briskeby stadion til helgen, og den kampen ligger nok litt i bakhode på hedmarkingene.

Likevel tror vi ikke at den er nok forstyrrende til at de taper sitt andre Mjøs-derby på rad.

Se kampen mellom HamKam og Raufoss direkte fra kl. 18.00 her

HamKam er i kjempeform. De sto med fem seire på rad før de i helgen spilte en skuffende 0-0-kamp mot Strømmen.

Onsdag er det ca. 44 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Kjetil Rekdals menn tok seg videre til 3. runde etter 2-1-seier mot Brumunddal og 3-0-seier mot Gjøvik-Lyn i de foregående rundene. Vertene står bokført med 6-1-2 på Briskeby så langt denne sesongen etter seire mot Start og Bryne i de to siste hjemmekampene. Vi tror HamKam er det beste laget, men dette blir ingen walkover for hedmarkingene.

Trives på Briskeby

Raufoss har fått inn tre nye spillere siden sist disse to lagene møttes. Herman Haugen (høyre back) er hentet på lån fra Viking, Håkon Hammer (sentral midtbane) har kommet inn fra Nardo og Markus Johnsgård (spiss) er ny fra Senja. Sistnevnte er en spennende type. Han debuterte fra start i helgen og scoret to mål og hadde en målgivende da totningene knuste KFUM 5-1.

Se kampen mellom HamKam og Raufoss direkte fra kl. 18.00 her

Selv om Raufoss er blant OBOS-ligaens dårligste bortelag, har de bra resultater å vise til på Briskeby. Totningene har vunnet tre av de fem siste kampene på østsiden av Mjøsa.

Han hvilte Andreas Helmersen og Teodor Haltvik fra start mot KFUM, men begge får trolig startplass på Briskeby onsdag. Mame Mor Ndiaye, Even bydal, Gard Simenstad og Tobias Sagstuen Andersen er skadet og ikke med i troppen til Hamar.

HamKam har gått til pause med ledelse i fem av de seks siste kampene, men vi tror ikke de klarer det mot Raufoss.

Selv om totningene kun har vunnet én bortekamp i OBOS-ligaen denne sesongen, har de vært så lette å skubbe seg på. Det er interessant å merke seg at de kun har ligget under etter de første 45 minuttene i én av de siste fem kampene på bortebane.

Dette er et Mjøs-derby. Det er mye prestisje og en skjerv penger som står på spill onsdagens cupkamp. Å gå videre til 4. runden i cupen betyr minst 100.000 kroner i klubbkassen.

Her finner du odds på alle onsdagens cupkamper!

Det er interessant å notere seg at ingen av de siste tolv kampene mellom disse to lagene på Briskeby har endt uavgjort. Tallene viser 7-0-5 i favør hjemmelaget.

Vi tror heller ikke onsdagens cupkamper ender uavgjort, men vi tror det kan bli en jevnspilt første omgang. At det står uavgjort etter første omgang og at HamKam avgjør kampen i løpet av de siste 45 minuttene gir herlige 5,90 i odds. Det blir vårt spill på denne matchen. Se kampen direkte fra kl. 18.00 her

Vi tror det står uavgjort til pause og at HamKam vinner kampen. Det spiller du på her til 5,90 i odds.