*Nettavisen* Sportspill.

Rekordår for grasrota

Aldri har norske lag og foreninger fått så mye.

03.01.12 14:42

Siste utbetaling fra fjorårets Grasrotandel kommer inn på de ulike grasrotmottakernes bankkontoer i disse dager. Til sammen utbetales det 112 millioner kroner i forsinket julegave til Frivillighets-Norge.

I løpet av 2011 har spillerne hos Norsk Tipping tilført 296 millioner kroner til Frivillighets-Norge gjennom Grasrotandelen. Det er en økning på 32 millioner kroner fra 2010.

– På vegne av alle lag og foreninger ønsker vi å takke spillerne våre for bidraget deres til Frivillighets-Norge. Disse pengene skaper aktivitet og engasjement landet over. Fjorårets økning skyldes at stadig flere finner seg en grasrotmottaker, i tillegg til at den store interessen rundt gigantpottene i Viking Lotto også kommer Grasrotandelen til gode, sier kommunikasjonssjef Magne Vikøren i Norsk Tipping.

Totalt er det 734 062 grasrotgivere nasjonalt. Hvis du ikke har knyttet ditt spillerkonto til et lag eller en forening du ønsker å støtte kan du gjøre dette enkelt ved å registrere deg som mobil eller nettspiller.

Den største mottageren av grasrotmidler er Vålerenga Fotball som i fjor fikk over 2 millioner kroner.

Her kan du registrere deg som nettspiller

Her kan du registrere deg som mobilspiller

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.