Bare 23 kamper er spilt av årets Obos-liga - og Brann er allerede klare for Eliteserien neste sesong. Men bergenserne er ikke ferdigspilt. Langt derifra.

Dette spillet gir 2,20 i odds på at Branns kamp mot Grorud blir en målfest

Nå jakter de flere rekorder i Obos-ligaen.

Aalesund har poengrekorden i Obos-ligaen. Den ble satt i 2019 og lyder på 79 poeng (25-4-1). Brann kan få 84 poeng hvis de vinner sine syv siste kamper.

Brann kan også bli det første laget som unngår tap gjennom en hel sesong på nivå to.

Med 69 mål er det 14 scoringer som må til for å ta Bodø/Glimts målrekord fra 2017. Det betyr at Brann må score to mål i snitt per kamp.

Brann - Grorud

Odds: Totalt antall mål - over/under 4.5 - 2,20 i odds

Kampstart mandag 12. september klokken 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Brann Stadion

Slik ser du kampen:

Den vises på Eurosport Norge Her får du tilgang til Eurosport Norge

Se Brann feire opprykket i Bergen mot Grorud på Eurosport Norge
Vi tror at det scores 5 mål eller flere mellom Brann og Grorud. Det kan du spille på her til 2,20 i odds

Brann kunne feire opprykket forrige mandag, uten selv å spille. To sene scoringer av tabelljumbo Grorud mot Ranheim gjorde at bergenserne var klar for neste sesongs Eliteserie syv serierunder før slutt.

397 minutter uten baklengsmål

Brann har vært fullstendig overlegne i Obos-ligaen denne sesongen.

Før mandagens kamp mot Grorud har de vunnet ni kamper på rad, og de har ikke tapt en eneste kamp hele sesongen (20-3-0).

Ikke nok med det.

Brann har vanvittige 69–11 i målforskjell etter 23 kamper.

Her finner du oddsen på alle mandagens kamper i Obos-ligaen

Selv om Grorud ga Brann en hjelpende hånd sist mandag, er det ingen grunn til å tro at Brann vil være snille mot bunnlaget i mandagens kamp på Stadion.

Grorud har gått målløse av banen i tre av fem bortekamper denne sesongen, og da er det dårlige nyheter for laget fra Groruddalen at Brann før mandagens kamp har spilt 397 minutter uten å slippe inn mål i ligaspillet. Brann har faktisk holdt nullen i syv av de siste ni kampene.

Bortetrøbbel for Grorud

Brann banket Ranheim 5-0 i forrige hjemmekamp, og det var bare andre gang Brann vant med over 3,5 mål på eget gress denne sesongen.

Da Brann møtte Grorud i Oslo vant de bare 2-0, men de brente flere store sjanser i den kampen, og vi tror et Brann-lag som jakter målrekorden i Obos-ligaen vil kjøre på fra start i mandagens kamp.

Se Brann feire opprykket i Bergen mot Grorud på Eurosport Norge

Grorud virker fortapt. De ligger helt sist i Obosligaen, og det er åtte poeng opp til kvalikplassen og 14 poeng opp til trygg grunn. Det skal et mirakel til om ikke spiller i PostNord-ligaen neste sesong.

Gjestene fra hovedstaden har opplevd mange tunge stunder på bortebane denne sesongen. De har kun plukket ynkelige fire poeng på de første tolv bortematchene. Statistikken viser 0-4-8. Målforskjell borte: 13-29.

13 av de 17 siste ligaoppgjørene til Grorud har hatt tre eller flere scoringer. Totalt har det vært scoret 42 mål i kampene til Oslo-laget på bortebane. Det gir et snitt på 3,5 mål per kamp.

Det er ca. 100 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist tirsdag kl 19

I Brann hjemmekamper har det scoret til sammen 34 mål på elleve kamper, noe som gir et snitt på 3,09.

Vi tror Brann slipper seg løs på Stadion mandag. Da skal opprykket feires sammen med over 10.000 tilskuere på tribunen. Det blir fyrverkeri, kake, og målfest. I seks av de 23 ligakampene til Brann har det vært scoret over 4,5 mål.

Vi tror på en ny målrik kamp på Staddaen mandag.

Vi tror at det scores 5 mål eller flere mellom Brann og Grorud. Det kan du spille på her til 2,20 i odds