Gå til sidens hovedinnhold

Rhodes er tidenes toppscorer

Aldri har noen scoret mer i League One. Vi spiller Huddersfield i dagens oddstips.

Det er påske og langoddsprogrammet vi nå går inn i gjelder for de neste fire dagene. Allerede i dag kan vi spille på objekter fra Premier League og Tippeligaen som først avvikles til helgen og neste uke, mens dagens objekter hentes fra Champions League, engelsk fotball og ishockey, samt enkelte andre fotballobjekter.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
8. Djurgården - Bofors Karlskoga B 4,70
Etter 35 sammenhengende sesonger i Elitserien, er Djurgården rykket ned til Allsvenskan. De skulle gå for gull i Elitserien men feilet stort, de skulle cruise gjennom kvalserien og sørge for fortsatt spill på øverste nivå, men feilet stort igjen. Dette er så ille, så katastrofalt pinlig for Djurgårdens hockeylag, at vi ikke ser noe sidestykke hva sportslige nedturer gjelder denne sesongen. BIK Karlskoga rykker ikke opp, men de har vært underdogs hele veien og sesongen sett under ett har vært en opptur. 1,35 for hjemmeseier i denne betydningsløse matchen er hinsides lavt, da fristes vi langt mer av å sette en slant på Karlskoga til hele 4,70, for Djurgården er en klubb i sorg og her kan alt skje.

Dagens avslag
14 Bayern München - Marseille H 1,17
Det blir et avslag på prinsipielt grunnlag i dag. Bayern kan være verdens beste lag om de vil, men 1,17 for hjemmeseier i en returkamp, på et lag som leder 2-0 fra det første oppgjøret, spiller vi aldri. Vi kan skjønne at oddsen på Barcelona er lav, de må i det minste score mål for å avansere (uten bruk av ekstraomganger.) Bayern kan tape og likevel gå videre. De kan også vinne 6-0, slik de pleier, men dette handler om odds.

8. Djurgården - Bofors Karlskoga H 1,35
Folk skal få spille hva de vil, men denne svært lave oddsen må det nesten advares mot. I våre øyne reflekterer den på ingen måte Djurgårdens vinnersjanser. Sjekk dagens langskudd for begrunnelse.

Dagens spill
Det er vanskelig å se hvordan Milan og Marseille skal kunne hindre Barcelona og Bayern å gå videre i Champions League. Oddsmessig er disse kampene ikke like spennende, da favorittoddsene er så lave, spesielt da på Bayern, som er videre med både uavgjort og ettmålstap. De beste objektene denne tirsdagen finner vi i England.

17. Brentford - Oldham
League One. Vi trodde ikke på Uwe Röslers Brentford borte mot Preston forrige uke, men det skulle vi har gjort, for Brentford vartet opp med finspill og vant 3-1. Spissen Clayton Donaldson er brennhet for tiden, med scoring i 2-0-seieren over Rochdale, to scoringer i 3-1-borteseieren mot Preston og scoring etter 12 minutter i den meget sterke 2-1-borteseieren mot MK Dons sist helg. Dette er Brentfords tre siste spilte, og nå går det så bra at de ikke kan gi opp play-off likevel. Dog er kampprogrammet rimelig hektisk, men slik er det for alle de engelske lagene. Brentford har 8-5-6 hjemme på Griffin Park.

Uwe Rösler kan stille likt lag for tredje kampen på rad. Weston (m) kan være tilbake.

Oldham spilte hele 9 kamper i mars måned, én mer enn Brentford, og tapte dessverre 6 av disse. I helgen røk de 0-1 borte mot Notts County, etter at de nærmest hadde inkassert 0-0 og ett poeng, men fikk et mål imot helt på tampen. Runden før ble det tap 0-1 hjemme mot Leyton Orient. Oldham har slitt med en del skader i det tette kampprogrammet. De har 5-5-9 på bortebane og ligger trygt, men kjedelig til på tabellen.

Kaptein Dean Furman er tilbake etter to måneder på sidelinjen. Brown (f) forlater Oldham etter endt utlån fra Manchester United. Førstekeeper Cisak er skadet, og Bouzanis vokter buret mens keepertrener P. Gerrard er backup. Morais (m) er tilbake etter bilulykke, men starter trolig på benken.

Det er topp stemning i Brentford og med Donaldson og flere andre i scoringshumør, mener vi det er stor sjanse for hjemmeseier på Griffin Park. Oldham har ikke all verdens å spille for, er i tvilsom form og de taper rundt halvparten av bortekampene sine. Denne kan de tape uten at det gjør så mye. Vi spiller H til 1,65.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

19. Leyton Orient - Huddersfield
League One. Leyton Orient er ligaens svakeste hjemmelag. De har ikke bedre enn 5-5-9 totalt hjemme på Matchroom Stadium, og de scorer også færrest ganger hjemme (18 mål på 19 kamper). Formen er ikke mye å skryte av, bare 2-2-6 på de ti siste. Det ble tap 0-2 borte for Charlton i helgen, men seier borte mot Oldham i midtukerunden før det. Leyton Orient spiller i kveld sin femte kamp på 14 dager, det er tett program. Med 46 poeng har de uansett 11 poengs klaring til nedrykk når seks runder gjenstår, så nå mot slutten handler det om å spille inn et par poeng til og se frem mot neste sesong.

Dickson (f) returnerer fra suspensjon. Cuthbert (f) er ute med skade, Campbell-Ryce (m) er usikker, mens Butcher (k) og Jones (k) kan være tilbake.

Ingen har tapt færre bortekamper enn Huddersfield, men de er bare ligaens sjette beste bortelag grunnet alle uavgjortene (6-11-2 borte). Huddersfield jager opprykk, denne sesongen også, og de har en enestående toppscorer i Jordan Rhodes, som gjør mål på bestilling og har 35 mål hittil denne sesongen. De siste rundene har også Lee Novak vært frempå, og da er Huddersfield vanskelige å slå. Dog ikke vanskeligere enn at de tapte 1-2 i toppkampen borte mot Carlisle i helgen, etter at Carlisle scoret i kampens siste minutt. Huddersfield er nummer 4, ganske trygge på play-off, og de har fortsatt en liten mulighet til å ta igjen Sheffield United på direkte opprykk.

Manager Simon Grayson har klart å hente inn den uruguyanske landslagsspilleren Arismendi på lån fra Stoke. Han gir en ny dimensjon på midtbanen, og har han dagen er han overlegent god på dette nivået, slik han var da Hudds slo Charlton for en ukes tid siden. Ellers: Ingen nye skader i mannskapet. Woods (f) kan være tilbake. Naysmith, Gobern og Johnson er stadig ute.

Huddersfield tapte borte sist og de spiller stort sett uavgjort på reise. Hvorfor setter vi pengene våre på dem i dag? Fordi de møter ligaens svakeste hjemmelag, som til tross for denne svakheten ligger ganske trygt plassert, og har lite å spille for. For Huddersfield handler det om opprykk, og de stiller ganske sikkert med brennhete Rhodes og Novak på topp. Dette er en bortekamp Huddersfield skal vinne, og oddsen er 1,85 for at så skjer.

Vi går inn i påskeuka med en dobbel til 3,05. Innsatsen blir 100 kroner og spillefristen er klokken 20.40.

17. Brentford - Oldham 1,65 3,15 3,95
19. Leyton Orient - Huddersfield 3,15 3,15 1,85

Total odds 3,05

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken