Luca Toni har vært i god form for Verona denne sesongen.
Luca Toni har vært i god form for Verona denne sesongen. Foto: Marco Bertorello (Afp)

Ringreven som aldri gir seg

Etter forrige sesong annonserte Luca Toni at skoene skulle på hyllen. Men han er er enda, og han scorer enda.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Leangen: Det måtte bli Ask
Oddstips 2: Skjelbred er i kjempeform
Tippekupongen: Solskjær i tøff bortekamp

Lørdagens langoddsmeny er full av kamper fra Tyskland og England, samt noen kveldskamper i de øvrige ligaene.

Dagens singel
Werder Bremen – Stuttgart, H 2,20

Hjemmelaget har begynt å finne formen etter en litt trøblete periode. På de syv siste kampene har de to seire, tre uavgjort og to tap. De to siste kampene har endt med seier, mens de har holdt nullen i tre på rad. Hjemme på Weserstadion har de grei statistikk, men også her har de forbedret seg i det siste. Kun ett tap på de fem siste, og det var mot Borussia Dortmund.

Werder Bremen er imidlertid ikke et lag som scorer mye mål, og toppscorer Nils Petersen står med stusselige fem scoringer. Men i dag møter de det nest dårligste forsvaret i hele Bundesliga, noe som burde gi mulighet til å pynte på målstatistikken.

Dagens vertskap har kun Santiago Garcia på skadelisten.

Bortelaget har vært inne i en bunnløs spiral, og tapte kamp etter kamp i lange perioder. Nå har de fått en ny trener i form av nederlandske Huub Stevens, etter de karret til seg et poeng mot Braunschweig sist.

Stevens tar med seg en betydelig skadeliste til Bremen, som inneholder blant annet Moa. Nøkkelspilleren Vedad Ibisevic er suspendert.

Selv om man ikke skal undervurdere effekten av en ny trener, skal det mer til for å vinne kamper som denne. Nå møter de et lag som er godt over dem på tabellen og virkelig har fått blod på tann. At Werder Bremen får så mye som 2,20 i odds er rett og slett underlig, og denne kampen utmerker seg som dagens beste singelobjekt. Spillstopp er klokken 15.25.

Klikk her for å levere dagens singel.

Dagens langskudd
Hellas Verona – Inter, H 3,30

Lørdagens eneste kamp går av stabelen klokken 20.40 og er mellom et av de mest overpresterende lagene og en av seriens største skuffelser. Hellas Verona starter sesongen forrykende, men har fått det tungt etter Jorginho ble solgt til Napoli.

Likevel har de fortsatt å plukke jevnt med poeng, og befinner seg enda i en ganske komfortabel posisjon – like ved dagens motstander. Har gått på en del tap i det siste, men når det er mot Parma, Juventus og Torino er det fullt forståelig. Tok en sterk 3-2-seier mot Livorno for ikke så lenge siden. Forrige kamp endte med et skuffende 0-0-resultat mot Bologna.

Luca Toni er tilbake i slaget, og er forventet å starte kampen. Hellas Verona mangler bare Alejandro Gonzalez og Juan Gomez Taleb.

Inter går ikke på skinner heller denne sesongen, men det er mulig å se at en fasong begynner å ta form. Kjøpet av Hernanes fra Lazio tilførte sårt tiltrengt kreativitet på midtbanen, og laget har tatt flere, sterke seire de siste rundene. Samtidig har de en helt egen evne til å svikte mot lag av antatt lavere kaliber.

Walter Samuel er tilbake fra start etter suspensjon, mens Juan Jesus har ytterligere to kamper. Ricky Alvarez, som hadde en helt utrolig start på sesongen, sliter enda med skade og er ute av også denne kampen.

Bortelaget er regnet som favoritt i denne kampen, men Hellas er knallsterke hjemme i Verona. Dette blir en skikkelig slitekamp. Med publikum i ryggen er det verdt å sette sin lit til Hellas Verona. 3,30 i odds på hjemmeseier byr oss opp til en spennende dans. Spillstopp er 20.40.

Klikk her for å levere dagens langskudd.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus