Gå til sidens hovedinnhold

Rival mener Stoke rykker opp med denne nordmannen på laget

Coventry City-manager Mark Robins er full av lovord om Leo Skiri Østigård. Han mener Stoke nå er en av favorittene til å rykke opp til Premier League etter at de fikk nordmannen på laget.

Brighton & Hove Albion mener fortsatt at Leo Skiri Østigård har en fremtid i Premier League, og de forlenget derfor avtalen med 21-åringen før han ble lånt ut til den tradisjonsrike klubben Stoke City, som er hans tredje klubb på tre år.

Se alle de nye Premier League-draktene her

Landslagsstopperen, som ikke var med i forrige tropp, hadde flere beilere i Championship i sommer. Han var linket til syv klubber i Championship, blant andre Fulham, Middlesbrough og Sheffield United, i tillegg til Coventry hvor han spilte forrige sesong. Men endte altså opp hos the Potters.

At Stoke vinner mot Swansea gir 2,40 i odds. Spill her!

Coventry-sjefen Mark Robinson mener Stoke City er en opprykkskandidat etter å ha signert Leo Skiri Østigård på en ett års lånekontrakt. - Stoke er forventet å rykke opp igjen til Premier League, og det er neste steget i spillerens karriere, antar jeg, sa Coventry-manager Mark Robins til CoventryLive, da det ble klart at den norske stopperen ikke kom tilbake til the Skyblues.

Swansea - Stoke City (HUB og antall mål) - Stoke og under 3,5 mål - 3,20 (spillestopp tirsdag kl. 20.44)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Det virker som Swansea ennå ikke har klart å riste av seg skuffelsen etter 0-2-tapet i playoff-finalen mot Brentford. Waliserne har fått en tung start på sesongen. De sesongåpnet med å tape 1-2 borte mot Blackburn, og i helgen ble det 0-0 hjemme mot Sheffield United. Dermed har Swansea spilt uavgjort i tre av de siste fem kampene på hjemmebane, og mot Sheffield United i helgen var de tamme. Statsitikken viser at de kun hadde et skudd på mål, selv om de dominerte banespillet.

Her er hele tirsdagens oddsprogram!

Leo Skiri Østigård var en nøkkelspiller i Coventry sist sesong, og har allerede rukket å gjøre seg bemerket i Stoke. I den første ligakampen slapp the Potters inn to mål mot Reading, men med nordmannen på plass holdt de nullen. Stoke spilte 0-0 borte mot Birmingham City.

Sammenlignes med tysk stopperkjempe

Ifølge lokalavisen Stoke Sentinel sammenligner fansen han allerede med to legendariske Stoke-stoppere, Robert Huth og Sergei Shtaniuk. Det tyder på to ting: For det første har han gjort et godt inntrykk, og for det andre vil du ikke bråke med ham. Stoke-manager Michael O'Neill har lenge ment at Østigård var den ideelle kandidaten til å spille til høyre i tremannsforsvaret hans.

Lotto har spillefrist lørdager kl. 18.00. Klikk her for å spille.

- Jeg tror du så med en gang at han er en fantastisk atlet. Han vant nesten alt i luften på sin side, sa Stoke-manager Michael O'Neill h etter debuten til nordmannen i 2-1-seieren i ligacupen mot Fleetwood. The Potters møter et Swansea-lag som liker å trille ball, og vi tror Stokes beste mulighet til å score i denne kampen er på en dødball - enten et corner eller et frispark. Selv om Swansea skulle etterlate seg store rom, vil de neppe klare å utnytte dem. Stoke har ikke fart på topp. Michael O’Neills menn har var Championships uavgjortspesialister på bortebane med ti poengdelinger, og de har spilt uavgjort i 15 av de siste 31 bortematchene. Swansea har ny manager denne sesongen, og statistikken fra de første kampene tyder på at waliserne sliter med å få det offensive spillet til å fungere. Spissen Jamal Lowe scoret 14 mål sist sesong, men han har ikke fått det til å klaffe så langt denne sesongen. Han har ikke scoret i de syv siste ligakampene.

Skadetrøbbel for Swansea

Skadesituasjonen i Swansea gir manager Russell Martin hodebry. Kyle Naughton, Ryan Bennett, Connor Roberts og Korey Smith, som alle ville vært aktuelle for startelleveren, er utilgjengelige. Det svekker waliserne, og er en av grunnene til at vi tror Stoke kan ta tre poeng tirsdag.

Det er ca. 260 millioner i Viking Lotto-potten. Legg din kupong her!

Stoke slet med å bryte ned et godt organisert Birmingham-lag lørdag, men vi tror de kan stelle i stand mer problemer for et skaderammet Swansea-lag enn det Sheffield United gjorde i helgen.

Statistikken mellom disse to lagene i Wales viser 3-0-3. Skal Stoke kjempe om opprykk denne sesongen, er dette kamper de helst bør vinne. Det har vært scoret under 2,5 mål i de seks siste bortekampene til Stoke i Championship, og det har vært scoret under 2,5 mål i fem av Swanseas seks siste kamper. Stoke var solide forsvarsspillere, men skapte lite offensivt mot Birmingham.

Det er med andre ord ingen grunn til å forvente noen målkalas på Swansea.com Stadium tirsdag. 1-0 eller 2-1 til Stoke? Oddsen på at Stoke vinner og at det scores under 3,5 mål i kampen belønnes med 3,20. Det må prøves.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset