Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

Rivalene klarer ikke å avgjøre

Kvartfinalene mellom Lørenskog og VIF er tette og vi tror på ny U. Her er dagens første oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny tirsdag:
Oddstips 2: Arsenal holder koken til pause
Les også: Lesernes oddstips tirsdag
Trav Drammen: Knallfin meny til lunsj
V75 lørdag: Du kan vinne 60 millioner kroner

Langoddsen er som vanlig meget innholdsrik på en tirsdag. Vi kan boltre oss i ishockey, Champions League og mye engelsk fotball. Blant annet. Vi deler kvelden i to: Først ishockey, så Champions League.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Lørenskog - Vålerenga
Kvartfinaleseriene går sin gang, og som mange ventet er det jevne matcher mellom VIF og Lørenskog. Det spilles best av inntil syv matcher. VIF tok første stikk etter 3-3 til ordinær tid og seier 4-3 i sudden death på Jordal. Sudden går til et av lagene scorer, det blir ikke avgjørelse på straffer i NM-sluttspillet. Så ble det 3-1 til Lørenskog på Lørenskog, og på søndag 1-1 på Jordal og Lørenskog-seier i forlengningen. Her scoret Lørenskog det avgjørende målet i undertallspill.

2-1 til Lørenskog sammenlagt altså, og akkurat så jevnt som forventet. Skulle Lørenskog vinne igjen og gå opp til 3-1 i matcher er det nok kjørt for VIF, som ikke har den aller bredeste stallen og kanskje er den av rivalene som vil måtte slite mer og mer på enkeltspillere jo lenger dette varer. VIF har presset på seg og det er duket for nok en jevn batalje, i Lørenskog ishall. Scoringene sitter trolig langt inne og det kan drøye før vinneren kåres, tror vi - det tok 24 tilleggsminutter i den første kvartfinalen, 8 sist.

Innbyrdes oppgjør denne sesongen, tre kvartfinaler og fem GET-ligamatcher:

Vålerenga – Lørenskog 1-1
Lørenskog – Vålerenga 3-1
Vålerenga – Lørenskog 3-3

Vålerenga – Lørenskog 3-2
Lørenskog - Vålerenga 4-1
Vålerenga - Lørenskog 3-3
Lørenskog - Vålerenga 2-3
Vålerenga - Lørenskog 2-2

Disse lagene er så jevne og det står så mye prestisje på spill at det blir uavgjort etter tre perioder omtrent annenhver gang. Hver gang er oddsen for dette utfallet rundt 4. Ergelig da, at den ene gangen vi tipset uavgjort var da Lørenskog vant 3-1. Men dette begynner å ligne enkel matematikk, det skal spilles U hver gang disse møtes og man ville, hvertfall inneværende sesong og påfølgende sluttspill, sittet igjen med et pluss. Det er ikke meldt om nye skader fra noen av lagene og vi forventer samme mannskaper som på søndag. Under 5,5 mål fåes til 1,55 hos Norsk Tipping, uavgjort kan spilles som single til 4,10. Vi setter 100 kroner på at også denne kvartfinalen går til forlengning. Spillefristen er klokken 18.55.

18. Lørenskog - Vålerenga 2,05 4,10 2,25

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus