*Nettavisen* Sportspill.

Robinhos elendige statistikk

Foto: Afp/Scanpix

Den falmende brasilianske spissen er symptomatisk for Milans svake sesong.

08.02.14 11:30

Sportspills øvrige meny lørdag:
Odds:Sunderland fosser videre
Tipping: Lett match for Chelsea
OL: Storebror Bø banker lillebror
V75: - Ja, jeg slipper teten

Det er bøttevis av objekter på lørdagens oddsprogram. I tillegg til fotball fra England og de store ligaene i Europa, kan vi blant annet spill på dagens OL-øvelser.

Dagens langskudd
Swansea - Cardiff B 3,70
Det er jevnt fra midten av tabellen og ned, og Swansea på 12. plass har bare tatt tre poeng mer enn Cardiff på nest siste.

Swansea spilte med én mann mer den siste halvtimen borte mot West Ham, men reiste likevel tomhendte (0-2) hjem fra London. Vant de to siste før forrige helgs tap, men motstanden var laber (Fulham og Birmingham).

Tre nøkkelspillere er usikre til denne kampen: Keeper Michhel Vorm og angrepssesset Michu er tilbake i trening etter skade, mens Jonjo Shelvey sliter med en strekk. Det er minst sannsynlig at vi får se Michu fra start.

Cardiff tok en uhyre viktig hjemmeseier over Norwich sist og har nå god kontakt med lagene på sikker plass.

Ole Gunnar Solskjær velger trolig å sende nykommeren Juan Cala rett inn i startelleveren. Der finner vi trolig også Wilfried Zaha. Kaptein Mark Hudson er skadet.

Swansea er i elendig form, og sparkingen av manager Michael Laudrup fremtsår som et desperat og ufornuftig trekk. Cardiff har forsterket med mange spennende spillere de siste ukene og vant det første innbyrdes møtet denne sesongen.

Slike derbykamper lever sitt eget liv, og vi frister klart mest av B-oddsen.

Swansea - Cardiff 1,85 - 3,30 - 3,70
Klikk her for å levere dette spillet

Dagens dobbel
Leicester - Watford H 1,60

Leicester har stø kurs mot Premier League og leder Championship med 10 poeng etter forrige helgs 1-0-seier borte mot Bournemouth.

Manager Nigel Pearson har ingen nye skadebekymringer, og det er mulig at midtstopperen Ignasi Miquel blir klar for spill. Liam Moore, Sean St. Ledger og Tom Hopper er fortsatt ute.

Watford vant 2-0 hjemme mot Brighton sist (den første på fem seriekamper), men må nok innse at playoff-toget er gått. For selv om man har én til to kamper til gode på de fleste lagene over seg på tabellen, er 13 poeng mye å ta igjen for å nå sjetteplassen.

Lewis McGugan, Essaid Belkalem og Almen Abdi er fortsatt ute.

Leicester er uovervinnelige om dagen, og kan i dag øke klubbrekorden for antall seiere på rad til ti. Det bør gå mot et Watford som har lite å spille for i resten av Championship-sesongen.

Napoli – Milan H 1,82
Napoli kjemper en tøff kamp med Fiorentina om tredjeplassen som gir mulighet for Champions League-spill neste sesong. Leder den duellen med tre poeng etter 0-3-tapet for Atalanta forrige helg.

Midtbanespilleren Valon Behrami er tilgjengelig igjen, men forsvareren Anthony Réveillère er ute.

Milan har som kjent hatt en meget skuffende sesong og ligger på 10. plass med 29 poeng på 22 kamper. På papiret inneholder troppen mange stjerner, men det er få av dem som leverer, og for en del begynner det å bli noen år siden de var på høyden av karrieren.

Robinho og Keisuke Honda er to eksempler på Milan-spillere som er i elendig form. Sistnevnte er ikke med i troppen, angivelig grunnet sykdom, men førstnevnte kan godt spille fra start. Og det selv om Robinho bare har scoret 5 mål på de 40 seriekampene han har spilt for klubben inneværende og forrige sesong.

Forsvareren Daniele Bonera soner karantene. Kaka er syk og høyst usikker til oppgjøret. Det er mulig at nykommerne Michael Essien og Adel Taarabt får spilletid.

Milan-navnet klinger fortsatt så sterkt at oddsen på laget gjerne settes lavere enn det prestasjoner og tabellsituasjon skulle tilsi. Hadde Napoli møtt for eksempel Genoa (to poeng bak Milan) i dag, ville oddsen på H vært langt lavere enn 1,82.

Vi ser derfor fin verdi i spill på Napoli og håper at Rafael Benítez stiller med et skjerpet og toppet mannskap etter tap i serie og cup den siste uken.

Leicester - Watford 1,60 - 3,45 - 4,50
Napoli – Milan 1,82 - 3,25 - 3,55
Samlet odds: 2,91
Klikk her for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag