Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddssingel Eliteserien: Mjøndalen har sett fryktelige ut
Målscorerspill Eliteserien: Herlig målscorerodds på Marcus Pedersen
PostNord-ligaen: Fredrikstad må levere
Norsk Tipping-ligaen: Les vår analyse av de seks avdelingene
V75 Leangen: Vi spiller to bankere i lørdagens V75
V64 Umeå:
Dobbel jackpot med 1,4 mill ekstra
V65 Biri: Helgecashen skal hentes på Biri
Eurojackpot fredag
: Potten er på 376 millioner kr

Det er en strålende fotballhelg vi har foran oss. Det er oppstart i både PostNord-ligaen og i Norsk Tipping-ligaen og det også seriestart for 1. divisjon kvinner. Men det er naturligvis også full runde i Eliteserien og OBOS-ligaen og det full pakke fra hele Europa. Fredagen byr på Buskerud-derbyet mellom Strømsgodset og Mjøndalen, det spilles fotball i Premier League, i Bundesliga, i Allsvenskan, tysk 2. bundesliga og i Danmark for å nevne noe.

NB! Fredag er det ca 376 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Leicester - Newcastle pause/fulltid - H/H - 2,45 i odds (spillestopp kl 20.55)

Leicester hadde ingen problemer med å slå allerede nedrykksklare Huddersfield 4-1 sist helg.

Nå har the Foxes vunnet fem av de siste seks kampene etter at Brendan Rodgers tok over på King Power Stadium. De tre poengene mot Huddersfield sørget for at Leicester klatret opp til syvendeplass i Premier League. De har like mange poeng som Wolves som er på plassen under dem på tabellen, men Molineux-laget har én kamp til gode.

The Foxes har vært i storslag etter at Brendan Rodgers kom inn på King Power Stadium.

Jamie Vardy & Co. står med fire seire på rad før hjemmekampen mot Newcastle.

Leicester har vært på hugget de siste ukene. De har scoret 14 mål på de seks siste kampene, og Jamie Vardy har scoret halvparten av dem. Nå har Leicester-angriperen 15 mål totalt denne sesongen.

Men fredag er ingen god kampdag for Leicester. De tar to uavgjorte og fire tap på de siste seks fredagskampene sine. Trøsten må være at fredagsstatistikken til Newcastle er hakket dårligere. De har tapt seks kamper som er spilt på en fredag.

Newcastle er ikke på øvre halvdel av tabellen, men de blir fortsatt en tøff konkurrent for Leicester på fredag. The Magpies har nå klatret på tabellen og er syv poeng over nedrykksstreken, selv om de sto uten seier i de ti første kampene.

Sist helgs 0-1-tap mot Crystal Palace var en stor skuffelse for Rafa Benitez og karene hans. Dermed er de uten seier i de tre siste kampene. På bortebane er statistikken enda dystrere. Newcastle har ikke vunnet på bortebane i Premier League siden midten av desember, og den seieren kom mot bunnlaget Huddersfield.

Harry Maguire, som nylig ble far for første gang, spilte ikke da Leicester banket Huddersfield 4-1, men han er antakeligvis tilbake i startelleveren på bekostning av Çaglar Söyüncü fredag. Det er trolig også den eneste endringen manager Brendan Rodgers vil gjøre på laget.

Daniel Amartey og Marc Albrighton er begge ute, mens Jonny Evans er usikker.

Newcastle på sin side mangler Florian Lejeune, som fikk en stygg kneskade i forrige helgs 0-1-tap mot Crystal Palace. Paul Dummett tar trolig hans plass i startoppstillingen.

Sean Longstaff er også ute, mens Mohamed Diame kan være tilbake.

Leicester har vunnet de tre siste hjemmekampene sine, og de har ledet til pause i alle tre kampene. De har også ledet til pause i tre av de fire siste hjemmekampene mot Newcastle.

2,45 i odds på at Leicester leder til pause og vinner kampen gir finfine 2,45 i odds.

Klikk her for å levere spillet