Gå til sidens hovedinnhold

Roma med full styrke

Med Riise og Totti tilbake tror vi sterkt på Roma torsdag. Sjekk torsdagens oddstips.

Også torsdag er det et flott langoddsprogram fra Norsk Tipping, og totalt tilbys 44 objekter. Full serierunde i italienske Serie A, Tour De Ski, siste renn i Hoppuka og både norsk og svensk ishockey er på programmet i tillegg til noen spanske cupkamper.

Etter en strålende innledning for Sportspill-redaksjonen med treff på årets fire første dager, ble det krasjlanding onsdag med bom på det meste. Slik er det, og det er bar å ta nye tak.

I Italia skal et formsterkt og bortimot skadefritt Roma ta imot svært bortesvake Catania på Stadio Olimpico. Husk at kampen starter allerede kl 15.00 og at spillestopp er kl 14.55.

Hovedstadslaget har avansert til femteplass etter sin svake sesongåpning, og avsluttet 2010 med en fortjent borteseier mot Milan. Solide 5-2-1 på åtte siste i serien, tapet kom borte mot Palermo (noen dager etter en kraftkrevende Champions League-kamp mot Bayern München). Hjemme er det nesten feilfritt med 6-2-0, poengtapene er kommet i en svært søvndyssende sesongpremiere mot Catania (0-0) og dertil andre hjemmekamp (2-2 mot Bologna). De seks seneste på Olympiastadion er alle vunnet.

Nå kan du spille uten kortleser hos Norsk Tipping

Svært lite skadetrøbbel i øyeblikket (kun Pizarro er ute av de viktige) og både far sjøl, Totti, og vår egen Riise er tilbake for fullt og Roma stiller med bortimot sitt sterkeste mannskap torsdag. Sannsynlig lagsoppstilling: Julio Sergio, Cassetti, Mexes, Juan, Riise, Simplicio, De Rossi, Perrotta, Menez, Totti, Borriello.

Catania har levert en sesong som forventet hittil. 18 av 21 poeng er tatt hjemme på Sardinia. Formen viste 2-1-2 før juleferien. Meget viktige Mascara er fortsatt skadet, sammen med blant andre Spolli og Morimoto. Lagoppstilling: Andujar, Alvarez, Bellusci, Silvestre, Marchese, Sciacca, Gomez, Ledesma, Martinho, Antenucci, Maxi Lopez.

Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!

Det står 6-0-0 i seks siste tilsvarende oppgjør og det må være en meget solid sjanse for nye Roma-seier. Norsk Tipping tilbyr svært moderate 1,35 for hjemmeseier, og 2,10 for at Roma vinner med mer enn et mål. Roma har riktignok kun vunnet en av sine hjemmekamper med mer enn et mål denne sesongen, mens Catania har 3-3-2 med dette utgangspunktet borte.

Men i ettermiddag stiller Roma med den beste elleveren de har gjort denne sesongen og da skal det være bra muligheter for å innfri og at Roma vinner med mer enn et mål, også med tanke på Catanias viktige fravær. Kampen kan ikke spilles som singel og vi må kombinere. Og vi kombinerer med vår beste hopper om dagen Tom Hilde som skal ut i duell mot Matti Hautamäki.

Nå kan du spille uten kortleser hos Norsk Tipping

Tom Hilde har levert en solid hoppuke, og bortsett fra missen i nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen der vindforholdene var helt umulige (kun en omgang ble gjennomført) er Hilde i ferd med å bli Norges største håp (i hopp vel og merke) foran VM på ski på hjemmebane. Tom Hilde gjennomførte en solid konkurranse i Innsbruck (og leverte et svært godt andrehopp under meget vanskelige forhold). Var igjen best i kvalifiseringen i går, og hopper med stor selvtillit om dagen.

Finnen Matti Hautamäki fikk en flott innledning på sesongen og flyter godt på det enda. Har selvsagt kapasitet til å utfordre Hilde, men akkurat nå vurderer vi nordmannen til å være best. Og dessuten er det lov å være litt sjåvinistisk. 1,55 er oddsen for duellseier til nordmannen og vi spiller denne i en dobbel med handicapseier til Roma. Vi får da en dobbel til 3,26 i odds og vår innsats er kr 100.

Spilleforslag torsdag:
Kamp 87 Roma - Catania (0-1) 2,10 3,30 2,50
Kamp 94 Tom Hilde - Matti Hautamäki 1,55 1,90
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger:
- Djurgården skal ha en topp sjanse hjemme mot Timrå i den svenske eliteserien i ishockey. Bortelaget har store skadeproblemer og har spilt svakt i det siste. 1,55 på hjemmelaget kan spilles.
- Villarreal mangler superspiss Nilmar samt noen andre spillere til kveldens Copa Del Rey-kamp hjemme mot Valencia. Bortelaget stiller med et bra lag. Stå over.
- Milan mangler Zlatan og Pirlo (blant annet) og det blir slett ikke enkelt borte mot Cagliari.
- Fiorentina har fåt skikk på de fleste skadene, og for første gang denne sesongen starter både Mutu og Gilardino. Sesongens første borteseier kan være innen rekkevidde borte mot Bologna.
- Inter mangler blant annet Sneijder og Eto'o. Napoli har vært sterke på bortebane hittil (5-2-2) og kan kapre poeng igjen.
- Hjemmelagene Brescia og Lecce tilmåles begge bra sjanser i sine respektive hjemmekamper
- Både Levante og Real Madrid gjør store endringer på sine lag foran kveldens cupkamp (Real vant 8-0 hjemme)
- Getafe og Real Betis gjør sju-åtte endringer hver seg på sine lag (Getafe vant bortekampen 2-1)

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken