Ronaldo har vært involvert i 24 mål på hans siste18 Premier League-kamper mot nyopprykkede lag (18 mål og 6 målgivende). Han scoret hat-trick mot Norwich i den siste slike kampen.

Tror du Ronaldo scorer i kveld? Her kan du spille på det til 2,45 i odds

Den portugisiske superstjernen har kun gått av banen uten enten å score eller å gi en målgivende pasning i to av de 18 kampene, og én av dem var den omvendte kampen mot Brentford.

Vi tror Ronaldo scorer sitt første mål mot Brentford mandag.

Manchester United - Brentford

Odds: 1. Manchester United målscorer - Cristiano Ronaldo - 2,45

Kampstart mandag 2. mai kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Old Trafford

Kampen vises på TV2 Sport Premium 1

Vi tror at Cristiano Ronaldo scorer Manchester Uniteds første mål i kampen. Det spiller du på her til 2,45 i odds

Til tross for at Manchester United opplever en sportslig nedtur denne sesongen, vil det å vinne på Old Trafford for første gang siden 1937 være stort for the Bees. Problemet er bare at United har en spiller som heter Cristiano Ronaldo.

37-åringen har scoret 17 mål i Premier League denne sesongen. Den dårlige nyheten for Brentford-forsvaret er at 13 av scoringene har kommet hjemme på Old Trafford.

Den portugisiske stjernespilleren har nå kun Mo Salah og Heung-Min Son foran seg på toppscorerlisten, og kjenner vi konkurranseinstinktet til Ronaldo rett har han allerede begynt å se oppover på listen. Salah er ikke mer enn fem mål foran ham.

Ronaldo fikk massiv kritikk fra flere hold da han kun hadde scoret ett mål på ti kamper tidligere denne sesongen, men nå har han gitt svar på tiltale.

Ronaldo har scoret åtte av Uniteds siste ni mål, inkludert to hat-trick mot Tottenham og Norwich.

Det er portugiseren som har scoret Uniteds første mål i fire av de fem siste kampene de har scoret, og med den formen han viser akkurat nå virker det svært sannsynlig at han blir Manchester Uniteds første målscorer i kampen mot Brentford.

Vi tror at Cristiano Ronaldo scorer Manchester Uniteds første mål i kampen. Det spiller du på her til 2,45 i odds