Gå til sidens hovedinnhold

Ronaldo gjør tidligst United-comeback i denne kampen

Cristiano Ronaldo spiller ikke søndagens kamp mot Wolverhampton, men nå er det klart når han tidligst kan gjøre comeback for Manchester United.

Søndag er det 6589 dager siden Cristiano Ronaldo debuterte for Manchester United, men United-fans over en viss alder glemmer neppe debuten til portugiseren.

Ronaldo ble byttet inn etter 61 minutter for Nicky Butt mot Bolton 16. august 2003, og det portugisiske vidunderbarnet viste Old Trafford-publikummet hvorfor Sir Alex Ferguson om å hente ham fra Sporting Lisboa for 12,24 millioner pund. Den dribleglade vingen terroriserte Bolton-forsvaret med raid og finer.

At Manchester United vinner mot Wolverhampton uten Ronaldo gir 1,70 i odds

Litt mer enn 18 år senere, er 36 år gamle Ronaldo klar for et sensasjonelt comeback i Manchester United-trøyen, etter at De røde djevlene kom til enighet med Juventus om en overgang for portugiseren.

Men det store spørsmålet er når han kommer på banen for Ole Gunnar Solskjærs menn.

Premier League-reglene er slik at en spiller må være registrert klokken 12.00 på den siste arbeidsdagen før neste ligakamp for å kunne spille kampen.

At Manchester United vinner mot Wolverhampton gir 1,70 i odds

Siden Ronaldo ikke formelt hadde godtatt de personlige vilkårene, skaffet visum eller bestått den medisinske testen ved middagstid på fredag, er han ikke kvalifisert for å spille søndagens kamp mot Wolves på Molineux.

Må vente til etter landslagspausen

United -fans vil bli ytterligere frustrert over det faktum at søndagens kamp er den siste kampen før det er landslagspause, noe som betyr at det vil bli ytterligere ventetid for å se Ronaldo tilbake i United-trøyen.

Ronaldo skal gjennomføre den medisinske testen i Lisboa før Portugals kamp mot Irland i VM-kvalifiseringen 1. september. Portugal skal deretter møte Qatar i en privatlandskamp i Ungarn tre dager senere, før de spiller VM-kvalik mot Aserbajdsjan i Baku 7. september.

Etter kampen i Baku vil Ronaldo reise til Manchester, og han kan tidligst gjøre comeback mot Newcastle på Old Trafford lørdag 11. september.

Dersom Ole Gunnar Solskjær ikke slipper han til mot Magpies, er neste mulighet til å komme på banen mot Young Boys i Champions League 14. september, og deretter spiller United borte mot West Ham 19. september.

Ifølge Evening Standard starter Manchester United med dette laget mot Wolves(4-3-3): De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - Fred, Matic; Sancho, Fernandes, Pogba - Greenwood.

Greenwood scorer alltid mot Wolves

Oddsen på at Greenwood scorer mot Wolverhampton er 2,75. Spill her!

United-fansen må med andre ord smøre seg med tålmodighet. Søndag tror vi United må stole på at Mason Greenwood fortsetter scoringsformen.

19-åringen til United scoret mot 2-0-målet mot Leeds i sesongstarten, og fulgte opp med å redde 1-1 mot Southampton i forrige serierunde.

Greenwood kan bli den andre tenåringen i Premier League-historien som scorer i de tre første Premier League-kampene i sesongen. Liverpools Robbie Fowler klarte det samme i 1994-1995-sesongen.

Da passer det særdeles bra at Wolves er motstander.

Greenwood har scoret fem mål på to kamper mot Wolves tidligere, og vi tror også at navnet hans havner i målprotokollen søndag. Det er kun Derby (6) den unge United-spilleren har scoret mot flere ganger.

Oddsen på at Greenwood scorer mot Wolverhampton er 2,75. Spill her!