Gå til sidens hovedinnhold

Ronaldo lager rekordfest - her er tre rekorder han kan ta i kveld

Cristiano Ronaldo kan viske ut tre EM-rekorder i tirsdagens kamp mot Ungarn.

17 spillere har spilt i fire EM tidiligere. Den rekorden slår Ronaldo når han går ut på banen på Puskás Aréna tirsdag. Han er den eneste aktive spilleren som kan delta i sitt femte EM-sluttspill.

Men det er ikke den eneste rekorden han kan slå denne tirsdagskvelden.

Andres Iniesta (Spania), Cesc Fabregas (Spania) og Cristiano Ronaldo (Portugal) har vunnet elleve EM-kamper hver, men siden verken Iniesta eller Fabregas er med i årets turnering, vil Ronaldo stå alene med denne rekorden om Portugal vinner mot Ungarn.

Skulle den portugisiske superstjernen i tillegg score for Portugal, vil han ta en tredje EM-rekord.

Onsdag er det ca 251 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Den franske legenden Michel Platini og Cristiano Ronaldo har nemlig ni EM-mål hver. Det gjør dem til de mestscorende spillerne i EM-historien. Ronaldo har heller aldri spilt et EM uten å score. Vi tror han scorer mot Ungarn og går forbi Platini på toppscorerlisten. Med ti mål vil han trone alene øverst som den mestscorende spilleren i EM-historien.

At Ronaldo scorer mot Ungarn gir 1,75 i odds

Men det er en rekord han ikke klarer å ta tirsdag.

Iranske Ali Daei har scoret 109 landslagsmål på 149 kamper. Ronaldo er allerede Europas mestscorende spiller på landslagsnivå. Han har scoret 104 mål for Portugal. Men skal han ta den rekorden, må Ronaldo score fem mål i tirsdagens kamp.

Ronaldo er god, men ikke så god.

Portugal - Ungarn - Cristiano Ronaldo scorer mål - 1,75 i odds (spillestopp tirsdag kl. 17.59. Kampen vises på TV2)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

EM, gruppe F. Spilles i Budapest. Ungarn og Portgual spilte 3-3 da de møttes i gruppespillet i 2016-EM, men scenarioet var helt annerledes den gangen. Det var siste kampen i gruppespillet, og Portugal måtte ha ett poeng for å unngå en pinlig EM-exit.

Ronaldo, som er den mestscorende spilleren i Portugals historie med 104 mål på 175 kamper, scoret to av målene i Lyon i 2016. Det ene målet var et frekt hælspark.

Vi tror han kan score mot ungarerne igjen.

Juventus-stjernen varmet opp til EM-kampen med å score ett av målene da Portugal slo Israel 4-0 i den siste oppkjøringskampen før mesterskapet. Han vil trolig også ta frispark og eventuelle straffespark, selv om Bruno Fernandes også kan gjøre den jobben.

Her kan du skrape Flax på nett

Ronaldo er en mann for de store anledningene. Det later til at han takler press bedre enn noen annen.

Vi tror han scorer i åpningskampen til Portugal tirsdag. Det kan virke som oddssetterne er enige med oss. 1,75 i odds på Ronaldo-scoring er ikke all verden, men vi mener uansett det er et ok spill. Lever dette spillet her!