Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips midtuke: Arsenal må rette opp flausen
Oddssingel CL: Aguero er i superform
Oddsdobbel 1:
Schalke 04 går på en ny Champions League-smell
Eliteserien håndball:
Larvik slår skaderammet Storhamar
V76 Bjerke:
Vi stoler på Høitomt
Vikinglotto onsdag: Hele 158 mill kr i førstepremiepotten
Ski-VM: Her er programmet for ski-VM i Seefeld

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss onsdag. De to siste åttedelsfinalene i Champions League står for tur og i tillegg er det retur i Europa League mellom Sevilla og Lazio. Paris Saint Germain spiller hjemmekamp mot Montpellier i Ligue 1, mens Derby tar imot Milwall i Championship i England. Det spilles tre kamper i Eliteserien håndball for menn her hjemme og en kamp i kvinnenes Eliteserie. På hockeyfronten spilles det tre kamper i SHL i Sverige og fire kamper i Hockeyallsvenskan. Natt til torsdag spilles det fire kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca 158 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Atletico Madrid - Juventus U 2,90 (spillestopp kl 20.55)

Onsdagens storkamp mellom to lag som virkelig har levert i Champions League de siste sesongene. Nå røk riktignok Atletico Madrid ut allerede etter gruppespillet forrige sesong, men sesongen før tok laget seg til kvartfinale og sesongen 2015-16 spilte de finale mot Real Madrid. Har dog ikke vært veldig imponerende i hjemlig liga denne sesongen, til tross for at laget ligger på 2. plass. Med kun 34 scorede mål har det definivt ikke gnistret offensivt. Solide 9-2-1 hjemme i Madrid. Lucas Hernandez er skadet, ellers ser det bra ut for hjemmelaget.

Juventus har stø kurs mot et nytt seriegull i Italia og er fortsatt ubeseiret etter 24 seriekamper (21-3-0). Leder serien med ni poeng ned til Napoli på 2. plass. Røk ut i kvartfinalen forrige sesong og var tapende finalist sesongen 2016/17. Bunnsolide 10-1-0 på 11 bortekamper i Serie A. Både Leonardo Bonucci og Giorgio Chiellini er tilbake i spill for Juventus, som kun mangler Khedira og Cuadrado.

Begge åttedelsfinalene onsdag endte 0-0 og det lukter uavgjort lang vei på Wanda Metropolitano i Madrid i kveld. 2,90 på uavgjort er akseptabel odds og det vårt opplagte valg.

Klikk her for å levere dette spillet