Etter et par fine år i USA kommer Ronny Deila tilbake til Europa for å ta over Standard Liege som hadde en svak sesong i fjor. Fredag kveld kan han få en flott start i seriepremieren mot Gent.

Standard Liege - Gent
Standard Liege @ 3.55
Spillestopp: Fredag 22. juli kl. 20.44

Trykk her for å levere dette spillet

Skuffende fjorår
Standard Liege hadde en enormt dårlig sesong sist, og den kjente storklubben endte helt nede på en 14.plass og 36 poeng. Dermed sparket de treneren sin, og ingen ringere enn norske Ronny Deila har blitt hentet inn som erstatter. Dermed blir han gjenforent med sin tidligere disippel Aron Dønnum fra tiden i Vålerenga. Ronny Deila kommer fra en MLS-tittel med New York City, og bør være full av selvtillit foran en ny utfordring som trener. Forrige sesong var Standard Liege hele 15 poeng fra å klare playoff, og det bør være en klar målsetting å klare akkurat det denne sesongen. Treningskampene har ikke vært særlig gode med tap og en uavgjort, men de spilte 1-1 mot Borussia Mönchengladbach i den siste, og nå har Deila iallfall fått en måned til å finsikte elleveren slik han vil han den.

Fredag kan DU vinne enorme 1,2 milliarder i Eurojackpot. Legg din kupong her!

Gent helt på det jevne
Gent gjorde det klart bedre med en 5.plass og 62 poeng, hvor de kun var to poeng unna tredjeplassen som gikk til Anderlecht. Men de vant Conference League-kvaliken greit, noe som egentlig ikke hadde så mye å si, da Gent allerede var klare for Europa League etter at de tok hjem cupgullet med en seier 1-0 over Anderlecht på straffer. De spilte nylig supercup-finale mot Club Brügge, hvor de tapte 0-1, men klubben som har norske Andreas Hanche-Olsen i stallen virker uansett ganske klare for en ny sesong.

Lørdag er det ca. 14 millioner i Lotto-potten. Legg din kupong her!

Det kan ikke gå særlig verre enn det gjorde forrige sesong for Standard, og det skal bli spennende å se hva Ronny Deila klarer å få ut av dette laget. Her kan det smelle, og vi spiller Standard-seier til meget spennende 3.55 her på hjemmebane.

Standard Liege - Gent
Standard Liege @ 3.55
Spillestopp: Fredag 22. juli kl. 20.44

Trykk her for å levere dette spillet