*Nettavisen* Sportspill.

Rosenborg blir seriemestere

Foto: Marit Hommedal / SCANPIX

Og Lillestrøm rykker ned ...

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Rosenborg har ett fattig poeng på sine første kamper i Tippeligaen 2011, men er du Rosenborg-supporter bør du likevel ikke fortvile. Serien vil avsluttes med gull, og det med god margin.

Ved å analysere alle tidligere innbyrdes oppgjør ender nemlig Rosenborg med 59 poeng i årets serie, 9 poeng foran Fredrikstad som tar sølvet. Bronsen går til Tromsø på målforskjell på det som kan bli årets overraskelse - Sarpsborg 08.

Det desiderte bunnlaget blir Sogndal, som ifølge prognosene vil ende med 15 poeng, hele 22 poeng opp til sikker plass (en plass for øvrig Aalesund har). Med seg ned i førstedivisjon får Sogndal Lillestrøm, som vil ende med 31 poeng.

Du kan se hele tabellen under. Som du ser er det bare hvem som vinner, eller om det blir uavgjort som blir laget. Målforskjellen er den lagene har i dag.

Klikk på bildet for å forstørre.

Modellen baserer seg på alle tidligere oppgjør mellom lagene, og har en tendens til å gi litt få uavgjorte resultater. Bakgrunnen er at hvis innbyrdes oppgjør for eksempel er 11-11-12 så velger datamaskinen en borteseier. Det må altså være flest uavgjorte resultater mellom lagene for at det skal bli valgt uavgjort.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.