*Nettavisen* Sportspill.

Rosenborg er i ferd med å finne seg selv

Samuel Adegbenro har vist strålende form i det siste. Her jubler han etter å ha sendt Rosenborg i føringen 1-0 i torsdagens bortekamp mot Ranheim.  Foto: Ned Alley (NTB scanpix)

Rosenborg er på rette vei og nordirske Linfield skal være overkommerlig i kveldens Champions League-kvalifisering.

10.07.19 08:04

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Molde skal være klink på midtukekupongen
Oddssingel Eliteserien: Odd får sin revansje på Stabæk
Målscorerspill Eliteserien: Børven jakter tosifret
Oddssingel Champions League: Rosenborg er i ferd med å finne seg selv
V4/V5 Bro Park: Herlig onsdagslunsj på Bro Park
V5 Odense galopp: All-inn på Rafael
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Etter noen magre dager med svært lite utvalg av fotballkamper på Langoddsen, ser det betraktelig bedre ut onsdag. Det er Eliteseriekamp mellom Odd og Stabæk og det er sju kamper i 1. kvalifiseringsrunde av Champions League der blant Rosenborg skal i aksjon borte mot nordirske Linfield. I tillegg spilles de to første kvartfinalene i Afrikamesterskapet, mens serieleder Varberg tar imot Degerfors i Superettan i Sverige. Ellers er det kvartfinaler i Wimbledon og det 5. etappe i Tour de France.

NB! Onsdag er det ca 28 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Linfield - Rosenborg pause/fulltid U/H - 3,75 (spillestopp kl 20.40)

1. kvalifiseringsrunde i Champions League. Den nord-irske serien starter først 8. august. Linfield tok et klart seriemesterskap forrige sesong og endte 10 poeng foran Ballymena på 2. plass. Hadde fine 13-4-2 på hjemmebane da, men har ikke utmerket seg på noe vis i Europa på noe tidspunkt og var ikke engang kvalifisert til Europa forrige sesong. Møtte faktisk Rosenborg i kvalik i 2010, da endte det med 0-0 hjemme og 0-2 tap på Lerkendal.

Rosenborg med sterk 3-2 seier borte mot Ranheim torsdag kveld og dermed har Rosenborg fem seire på sine seks siste seriekamper. Det eneste tapet i denne perioden kom borte mot Tromsø (0-1), i tillegg ble det som kjent også cupexit mot Aalesund i samme periode. Har klatret til 7. plass på tabellen og har ikke mer enn fem poeng opp til Bodø/Glimt, riktignok med en kamp mer spilt. Forsvant ut av CL-kvaliken i andre runde i fjor etter å ha vært sjanseløse mot Celtic. Tok seg siden til gruppespillet i Europa League, men der endte laget med kun ett poeng på seks kamper og skuffet voldsomt.

Rosenborg er på rett vei nå og skal normalt ikke ha noen problemer med dette middelmådige nord-irske laget. Men borteodds på 1,37 frister ikke veldig. Det er klart mer interessant å kikke på pause/fulltid spill. U til pause og B etter full tid, er et tenkbart scenario. Det objektet betales med pene 3,75 i odds og blir vårt utvalgte spill.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag