Gå til sidens hovedinnhold

Rosenborg får trøbbel på kunstgresset i Sarpsborg

Rosenborg måtte nøye seg med 0-0 og ett poeng på kunstgresset i Kristiansund forrige helg. I kveld venter en ny tøff bortekamper på samme underlag når Sarpsborg 08 står på motsatt banehalvdel.

Rosenborg, Molde og Vålerenga er på medaljejakt i skyggen av suverene Bodø/Glimt. Bak jager også Odd og Kristiansund BK. RBK tar turen til Sarpsborg søndag kveld der et godt hjemmelag venter.

Onsdag er det ca 144 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Sarpsborg 08 - Rosenborg U 3,40 (spillestopp 17:55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Tilsvarende møte forrige sesong endte 1-1, mens Sarpsborg 08 vant 1-0 året før. Da lagene møttes i Trondheim i sommer vant Rosenborg hele 5-1 til slutt i en kamp der lagene hadde hver sin omgang. Vertene fra Sarpsborg er på 9. plass med 27 poeng, men måtte reise hjem med 0-2 i bagasjen i forrige helgs bortemøte med FK Haugesund. Har 6-1-4 hjemme, mens kun to av ti på utebane har endt med tre poeng og seier. Lagkaptein Thomassen var tilbake igjen etter sine skade sist, mens Mos sto over. Utvik soner.

Rosenborg spilte 0-0 borte mot Kristiansund BK forrige søndag i en sjansefattig affære der ett poeng til begge lag var riktig ut i fra spill og (mangel på) sjanser. Dermed er Åge Hareides mannskap nede på 3. plass med 39 poeng, ett poeng bak Molde som passerte trønderne på tabellen etter sin seier over Bodø/Glimt. 4-3-3 borte. Adegbenro var ikke med grunnet skade sist, mens Skjelbred haltet av torsdagens trening og er i skrivende stund et usikkert kort til denne.

En tøff test på kunstgresset i Sarpsborg for Hareides gutter dette. Vi prøver poengdeling i det som fort kan bli en tett og jevn batalje. U.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset