Tore Reginiussen og Rosenborg hang veldig bra med i bortemøtet mot Sporting Lisboa for 14 dager siden. Her ser vi Rosenborgs forsvarskjempe i duell med Sporting's Luiz Phellype. I kveld tar Rosenborg imot Sporting Lisboa hjemme på Lerkendal.
Tore Reginiussen og Rosenborg hang veldig bra med i bortemøtet mot Sporting Lisboa for 14 dager siden. Her ser vi Rosenborgs forsvarskjempe i duell med Sporting's Luiz Phellype. I kveld tar Rosenborg imot Sporting Lisboa hjemme på Lerkendal. Foto: Armando Franca (AP)

Rosenborg jakter opptur i Europa

Rosenborg har tapt sine tre første kamper i gruppespillet i Europa League. I kveld kan det bli en sjelden seier når formsvake Sporting Lisboa gjester Lerkendal.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Spillsenteret: Vi har vurdert torsdagens Europa League-kamper
Oddssingel Europa League: Rosenborg jakter opptur i Europa
Oddssingel Europa League: Gerrard med sensasjonell statistikk på Ibrox
V5/V4 Øvrevoll: Siste torsdagsstevne for året
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Torsdagens langoddsprogram byr på 23 kamper fra fjerde runde i gruppespillet i Europa League. Både Rosenborg, FC København, Manchester United og Malmö er blant lagene som skal i aksjon og det er bra med spennende objekter.  Ellers er det tre landskamper i Karjala Cup i ishockey og natt til fredag er det hele ti kamper i NHL.

Fredag er det ca 803 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Rosenborg - Sporting Lisboa H 2,80 (spillestopp kl 18.50)

Rosenborg med åtte tap og en poengdeling på sine ni siste gruppespillkamper i Europa League om vi tar med forrige sesongs seks kamper. Har altså tapt samtlige tre kamper i gruppe D, men gjorde uansett sin klart beste kamp for 14 dager siden, da det ble 0-1 tap borte mot Sporting Lisboa.  Anders Konradsen er ferdigspilt for sesongen etter operasjon, forøvrig skal det ikke være nevneverdige fravær for Rosenborg. Som har vært solide på Lerkendal i seriespillet denne sesongen og slo serieleder Molde 3-1 overbevisende i forrige hjemmekamp.

Sporting imponerer ikke

Sporting Lisboa har hatt en trøblete start i hjemlig liga og røk 0-1 borte mot Tondela i helgen. Det var Sportings tredje tap i løpet av de ti første serierundene og laget er allerede ti poeng bak serieleder Benfica. Og de poengene blir tunge å hente inn. Men har vunnet to av tre i gruppespillet i Europa League og henger godt med i kampen om avansement til sluttspill. Imponerte dog ikke hjemme mot Rosenborg for 14 dager siden og er normalt svakere på bortebane.  To-tre spillere er uaktuelle grunnet skader.

På tide at Rosenborg får noe som ligner suksess og 2,80 i hjemmeodds, må være verd en innsats.

Klikk her for å levere dette tipset

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør