Foto: Alley, Ned (Scanpix)

Rosenborg må garderes - igjen

Trønderne er ute av sonen og får det tøft i Saftbygda. Vi går for 12 rette i dagens tippetips.

Kommersielt

Sportspils meny lørdag
Trav V75 Biri:38 millioner i spill
Oddstips 1:Molde og Frigg spilles
Oddstips 2:Vi stoler på FC København
Tippetips:Slik skal vi få 12 rette
Tippeligaen:Skader og karantener
Sjekk også:Lesernes oddstips lørdag

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Lørdagskupongen er satt sammen av oppgjør fra Tippeligaen og Fair Play-Ligaen. Molde - Vålerenga vises på MAX klokken 18.00, og Sogndal - Rosenborg på TV 2 Zebra klokken 20.00.

Nesten alle lagene på kupongen har hatt ganske langt spilleopphold, både på grunn av ferie og som følge av utsatte kamper.

Bonuspotten er oppe i 3.650.000 kroner. Du må være alene om 12 rette for å sikre deg bonuspotten.

Sjekk ut den nye LIVE-tjenesten for all sport!

1. Sogndal - Rosenborg
Tippeligaen. Sogndal slipper inn færrest og scorer klart færrest mål i Tippeligaen. De er således et klart valg for spill på under 2,5 mål i kampen på langoddsen, men å spille på H, U eller B er langt mer usikkert. Formen viser 1-2-2 på de fem siste. Viktig 1-0 hjemmeseier mot Sarpsborg 08 sist. Motivasjonen er nok stor for seier i dag, da man kan klarte over streken igjen. 3-2-3 på hjemmebane totalt.

Skaderapport: Even Hovland (f) sliter med overbelastning i lysken og erstattes av Vegar Gjermundstad. Espen Næss Lund (f), Eivind Daniel Røed (f) er skadet. Eirik Bakke (m/a) og Henrik Furebotn (m) er klare for spill.

Fra Sogn avis: Dermed startar Sogndal truleg slik (5-2-3): Kenneth Udjus - Mats Solheim, Vegar Gjermundstad, Isak Scheel, Per Egil Flo, Barry Kader - Ahyee Aye Elvis, Henrik Furebotn/Eirik Bakke/Ørjan Hopen - Ole Jørgen Halvorsen, Ulrik Flo, Cato Hansen.

Det er kanskje dårlig gjort å slakte Rosenborg etter innsatsen i Champions League-kvalifiseringen mot Viktoria Plzen, for de møtte et lag som holdt høyere nivå enn det vi ser i Tippeligaen. For Rosenborgs del setter vi spørsmålstegn ved pasningssikkerhet, samspill og ikke minst fordelingen av arbeidsoppgaver i forsvaret. Disse feilene blir ikke alltid så synlig i Tippeligaen, der Rosenborg ofte får lov til å føre kampene, men mot Plzen så ting brått ganske ille ut. Rosenborg har nå tapt tre kamper på rad, etter en rekke på 5-5-0. De har 2-3-3 på bortebane i Tippeligaen.

Skaderapport: Michael Jamtfall (m) og Boti Goa (a) er ute. Daniel Fredheim Holm (a) er tilbake fra skade, mens Per Ciljan Skjelbred (m) er usikker, sier sier medisinsk koordinator Haakon Schwabe til RBK.no. Skjelbred er Rosenborg-spiller frem til etter returmatchen i Tsjekkia neste onsdag. Kampen mot Sogndal blir hans siste i Tippeligaen for klubben i denne omgang, melder RBK.no. Hvis han da ikke må stå over med det som kan være hjernerystelse.

Det er ventet publikumsrekord på Fosshaugane i kveld. Hjemmelaget vil ha maksimal motivasjon, med masse publikum, mulighet til å klatre over streken og muligheten til å slå de regjernede seriemesterne. Det er likevel vanskelig å se Rosenborg tape sin fjerde strake, mot et bunnlag. Vi tror på 0-0 eller 0-1, og markerer UB i kamp 1.

2. Molde - Vålerenga
Tippeligaen. Molde leder Tippeligaen. Kun enkelte bortetap, mot Odd og Haugesund, bryter den lang seiersrekken. 6-1-1 på hjemmebane er meget sterkt. Moldes fem siste hjemmekamper er vunnet 3-1, 5-2, 3-1, 2-0 og 5-1, så det er liten tvil om at Molde spiller den offensive fotball trener Solskjær er i ferd med å jobbe inn i laget. At de solgte Pape Paté Diouf byter nok ikke at det vil bli scoret så mye mindre, for andre trer frem og tar ansvar.

Børre Stenslid (f) er fortsatt ute og det er usikkerhet rundt Christian Steen (f). Pape Paté Diouf (a) er solgt til FC København. Vegard Forren (f) soner 1 kamp for tre gule kort.

Vålerenga hadde vi gleden av, eller sorgen av, å se i kvalifiseringsspill til Europa League mot PAOK Thessaloniki. Mot et lag som ganske tydelig lå bakpå og gikk for 0-0, spilte VIF svakt nok til å tape 0-2. Forrige kamp i Tippeligaen ble tapt 1-4 i Tromsø. Trener Andresen sa etter kampen at det skorter på det offensive. Vålerenga har mye spill og styrer kampen, men skaper for få farlige sjanser og sliter med å score. Slik så det også ut, men det skortet litt på det defensive også, VIF ble i blant fraløpt når PAOK kontret. Nå skal man opp mot et Molde som garantert ikke går for 0-0, og så får vi se om det er en fordel eller ulempe for Vålerenga.

Skaderapport: Kristofer Hæstad (m) er lyskeoperert og ikke klar i dag, men han kan bli klar raskere enn tidligere antatt, kanskje til returkampen mot PAOK neste torsdag. Luton Shelton (a) var ute mot PAOK og er ute igjen, det er også Isaac Boakye.

Karantene: Gudmund Taksdal Kongshavn (k) for rødt kort i kampen mellom Vålerenga 2 og Hasle-Løren. Det har vært mye frem og tilbake mellom VIF og Disiplinærutvalget, men 2. keeperen soner altså denne.

Troppen: Hirschfeld, Aarvik, Nordvik, Muri, dos Santos, Stoor, Strand, Berre, Ogude, Koné, Nielsen, Fellah, Leigh, Strandberg, Zajic, Haidar, Singh.

Siste innbyrdes oppgjør:

29.06.2011 Vålerenga - Molde 1 - 2
29.08.2010 Molde - Vålerenga 0 - 1
12.04.2010 Vålerenga - Molde 2 - 1

Martin Andresen har litt av hvert å jobbe med, og spiller VIF slik de gjorde mot PAOK, blir det tap mot serielederen. Vi tror på H i kamp 2.

3. KFUM Oslo - Moss
Fair Play-Ligaen avdeling 1. KFUM var helt i toppen, men to tap før sommeren har satt en demper på gleden og tatt dem et par hakk nedover tabellen. I 0-2 tapet for Lørenskog var man etter eget utsagn unormalt svake og lite oppfinnsomme, og de fulgte opp med å ryke 0-1 hjemme for nyopprykker Nesodden som store favoritter. Det hører med til historien at Nesodden hadde med en ekstra joker i ermet til denne kampen, en futsal-spiller. KFUM spilte forsåvidt bra og hadde flere skudd i treverket og en feilaktig annulert scoring. Men faktum er at Esten O. Sæthers unge menn ikke har scoret i de to siste kampene. De har nå 3-2-1 på hjemmebane.

KFUM roterer mye på laget underveis i kampene, men de har startet med de samme 11 i de to siste, så vidt vi kan se. Her skal det være lite eller ingen skader etter sommerferien.

Moss startet svakt, men nå er tendensen tydelig: Moss er i siget og scorer mål på løpende bånd. Dessverre slipper de også inn mange mål, og kun ved én anledning har de holdt buret rent. 2-2-0 og 13 scoringer på de fire siste før ferien er bra. Selvtilliten er tilbake i laget. Det viste Moss blant annet ved å vine 2-0 borte mot trener Thodesens gamle klubb FK Tønsberg i en treningskamp. Her satte Thodesen innpå det unge talentet Ole Henrik Vik fra Nordheimsund, som bare hadde vært på et par mosse-treninger. Han scoret to kjappe og får nå et tilbud fra Moss. De er fortsatt et relativt svakt bortelag med sine 1-2-4 totalt.

En uttalelse fra trener Thodesen etter FK Tønsberg-kampen, fra Moss avis: "Lørdag skal vi ut i en av sesongens vanskeligste bortekamper (KFUM Oslo, red.anm.), og det var derfor et par ting jeg ville prøve ut i denne kampen. Blant annet skulle vi nekte motstanderne målsjanser. Bortsett fra skuddet de hadde i stanga i første omgang, synes jeg vi lyktes veldig bra med det."

Martin Thømt Jensen er tilbake i laget. Dette er dagens tropp:

Arnold Origi, Martin Reier, Agim Shabani, Halvard Lien Simonsen, Henning Johanessen, Martin Thømt Jensen, Tim Reinback, Marius Gjestrumbakken, Jon Andre Fredriksen, Vegar Edelsteen, Marius Henriksen, Jonathan Mehrez, Fabian Stensrud Ness, Petter Hermansen, Jonas Bergersen, Markus Grønstad, Kristian Bjerke.

Det ble 2-2 i det omvendte oppgjøret. Moss scorer nok mål til å vinne de fleste kampene sine, og hvis de nå lykkes med å stramme opp defensivt, kan de bli en meget vanskelig motstander. Ser man kun på tabell, er dette en klar hjemmeseier. Men mye annet gir grunn til å tvile. Vi håper det holder med HU i kamp 3.

4. Levanger - Nardo
Fair Play-Ligaen avdeling 1. Levanger rundet av før sommeren med en viktig 3-1-hjemmeseier mot Tiller. Det har ikke blitt så mange seire for Levanger denne sesongen, og bare målforskjellen holder dem over streken. 3-1-3 på hjemmebane er ikke helt håpløst, og hjemmeformen er stigende med 3-1-1 på de fem siste. Levanger har scoret i de 12 siste kampene sine og man er optimistiske med tanke på siste halvdel av sesongen.

Levanger spilte treningskamp mot Verdal forrige lørdag, og trener Rúnar Páll Sigmundsson opplyste da til LFK Media at nesten samtlige spillere var tilgjengelig og skadefrie. Det tror vi de er i dag også. Levanger tapte treningskampen 4-5.

Nardo viste brukbare takter før ferien. Det ble riktignok tap 0-3 borte for Ullensaker/Kisa, men før det hadde man U mot Byåsen og Lørenskog, og en viktig 1-0 borteseier mot Tiller. Nardo ligger ett poeng foran dagens motstander, og de har 1-1-5 på bortebane hittil. I dag ledes laget av Geir Gjevik, som vikarierer som trener da Bjerkeseth er reist til Romania som forlover i et bryllup.

Skaderapport fra Nardos hjemmeside: "Til helga er vi tilnærmet fullt lag med unntak av Petter Stolsmo (som har besøk av dama), Stian Berre (som fremdeles er skadet) og Anders Hegglund (som er frisk, men ikke klar for kamp). Magnus Bjerke finner vi igjen i syden, mens Fredrik Høgaas fremdeles får pleie hos fruen."

Innbyrdes oppgjør:

09.04.2011 Nardo - Levanger 2 - 1
09.10.2010 Levanger - Nardo 2 - 0
27.06.2010 Nardo - Levanger 1 - 0

Dette er en nøkkelkamp i bunnstriden. Man forventer, eller frykter, at Tiller tar full pott i Steinkjer, og den som eventuelt taper på Moan Gress havner trolig under streken. Det er tradisjon for H mellom disse, men denne kampen blir knalltøff og vi markerer HU i kamp 4.

5. Steinkjer - Tiller
Fair Play-Ligaen avdeling 1. Steinkjer vant sesongens første kamp 3-1 over Nardo, men siden har det blitt 12 strake tap. Nedrykket ser snart uunngåelig ut, og slikt skaper misnøye blant trenere, spillere og alle rundt klubben. Mange mener klubben er for dårlig til å holde på talentfulle spillere, og dermed ender i bunnen gang etter gang. 60 baklengsmål første halvdel av sesongen er bedrøvelig. Siste kamp før ferien tapte Steinkjer "bare" 1-3 hjemme mot avdelingsleder Kvik Halden. Men nederlaget kunne vært større, da Kvik brant straffe og flere store målsjanser. Steinkjers trøstemål kom på et kanon frispark av Nordseth fra distanse som gikk rett i krysset. Steinkjer sliter med å spille seg til mål.

Kampreferatet fra 1-3-tapet sist forteller at Tore Myrslo (a) klarte å prate på seg sitt andre gule kort etter at kampen var slutt, og han er derfor suspendert i dag. Gary Hogan var tilbake i troppen og to nye spillere er hentet inn: Martin Berdal og Frode Guin på midtbanen.

Tiller ligger nest sist, men veien opp er ikke lang og de viser langt bedre takter enn dagens motstander. Tapene er sjelden av den store sorten, og man har spilt 2-2 borte mot Byåsen og 2-2 hjemme mot habile Ullensaker/Kisa nylig. 0-1-6 og målforskjell 5-19 er likevel ingenting å skryte av. Det er noen fravær i laget denne gangen.

Tiller vant det omvendte oppgjøret 4-2. Vi holder dem som det sterkeste laget av disse, men det kan bli spennende nå som Steinkjer har hatt noen uker å samle krefter på. De har vært sjanseløse i de fleste kampene hittil, og taper de denne også, blir det nesten umulig å beholde en plass i 2. divisjon. Vi finner dessverre liten grunn til å tro på Steinkjer. Tiller mobiliserer og vinner denne nøkkelkampen. B i kamp 5.

6. Elverum - Valdres FK
Fair Play-Ligaen avdeling 2. Elverum var tilbake på vinnersporet med 4-2 borte mot Brumunddal for to uker siden. Skjønt vinnersporet er feil ord, for Elverum har ennå ikke vunnet to seriekamper på rad denne sesongen. Likevel kjemper nyopprykkeren om enda et opprykk, og de har 2-2-1 på hjemmebane og 4-3-0 på bortebane. Målforskjellen deres på 5-4 hjemme på Sentralidrettsplassen er avdelingens gjerrigste, og det er mange som sliter med Elverums tette forsvar.

Vi har ikke sett noen tropp fra Elverum, men mon tro om det ikke står bra til nå etter ferien.

Valdres FK sin gode form ble brudt av to tap i begynnelsen av juni, mot gode KBK og Follo, men man evnet å slå tilbake med seire mot noe svakere Mode 2 og Herd i de to påfølgende. Valdres er veldig gode når alle mann er på plass, men som alle andre ikke uslåelige når sentrale spillere mangler. Uansett topper de avdelingen med sine 8-0-3 totalt. De spiller offensivt og slipper gjerne inn ett mål eller to, da de som regel scorer flere selv.

Mot Herd 16. juli var det bare to spillere ute med skader, Chappy-brødrene Edmond og Desmond, mens Christian Bwamy var tilbake og scoret. Vi har ikke sett noen tropp, men forventer et minst like sterkt Valdres i dag.

Elverum vant 4-1 på Blåbærmyra i sesongens omvendte oppgjør. Det er sesongens største nederlag hittil for Valdres, og dette skal selvsagt hevnes nå, ved å påføre Elverum et tap på eget kunstgress. Elverum har ikke vært blendende gode på hjemmebane, og vi tror på Valdres her. At Valdres bare har 29 prosent på folkerekka i skrivende stund, gjør det enda mer fristende å sette en B i kamp 6.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

7. Follo - Lillehammer
Fair Play-Ligaen avdeling 2. Follos unge mannskap var ikke levnet de helt store sjansene etter at klubben kom ned fra Adeccoligaen, men det har vist seg at laget er kapable til å kjempe i toppen. Mye av grunnlaget legges på hjemmebane, der de står med fire seire på de fem spilte. Resultatene den siste tiden er ikke til å begripe med mindre man var tilstede på kampene og så hva som skjedde. Klare seire over sterke Raufoss og Valdres, uavgjort mot Elverum og tap for Frigg og Aalesund 2.

Trener Eriksen sier i et intervju på Follos nettside: -Status i troppen er bra. Magnus Husa og Martin Andresen er fortsatt ute, ellers er alle i troppen tilgjengelig. Dette innebærer at nyervervelsen Sebastian Andresen fra Drøbak også er tilgjengelig.

Lillehammer var plaget av skader i laget og fikk ikke til stort i begynnelsen av sesongen. Det skulle gå 8 runder før seiren kom, mde 3-2 hjemme mot Aafk 2. Siden har ikke Lillehammer tapt, de har 3-1-0 på de fire siste. Når formen og bortimot hele spillerstallen er på plass, kan ingen avskrive Lillehammer. 1-1 mot Bærum og seier mot Brumunddal i de to siste bortekampene er sterkt.

Vi kjenner ikke tilstanden i Lillehammer-troppen nøyaktig per i dag, men trenden har vært at skadene har blitt færre og poengene flere etter hvert som sesongen har utviklet seg.

Det ble 2-2 i det omvendte oppgjøret. Her er det interessant å se på folkerekka igjen, som viser at hjemmelaget er store favoritter. Faktisk kupongens største favoritt i skrivende stund. For oss ser det riv ruskende galt ut. Follo er ustabile og møter her et lag på full fart fremover, som er i bedre form enn dem selv. Vi tør ikke utelukke noe på Ski stadion og markerer HUB i kamp 7.

8. Frigg - Raufoss
Fair Play-Ligaen avdeling 2. Det begynner å bli langt mellom tapene for Frigg, og godt er det. Laget startet sesongen uten en del av de faste spillerne og med en del nytt og utrent i stallen, så Oslo-laget har brukt litt tid på å finne formen. Nå teller vi 2-2-1 på de fem siste, men litt typisk for Frigg så kom tapet der mange minst ventet det, det ble 1-4 i hjemmekampen mot Molde 2. Frigg har nå 3-2-1 på hjemmebane.

Vi var i kontakt med Frigg sent onsdag, og fikk vite at det ikke er gjort noen større endringer i spillerstallen i løpet av sommeren. Troppen er bortimot skadefri for første gang denne sesongen, og med mindre noen har skadet seg på trening de aller siste dagene, stiller Frigg med 11 førstevalg i startoppstillingen. Midtbanemotor Eirik Sandstad er endelig tilbake, han var viktig forrige sesong.

Raufoss er et lag som nesten alltid kjemper om opprykk, og de har også erfaring fra høyere nivåer, men denne sesongen tar de stort sett bare poeng på hjemmebanen sin. 1-1-4 og målforskjell 8-21 på bortebane holder dem nede på en 5. plass. Men det er ikke så langt opp, for denne avdelingen er jevn. Formen viser 4-0-1 på de fem siste, men det borte-formen vi er interessert i. Etter årets første borteseier, over Jevnaker i juni, ble det tap 0-5 for Follo i den siste bortekampen før ferien. Det skal også nevnes at Raufoss har hatt tøffe bortekamper hittil. Vi har dessverre ikke noen lagnyheter fra Raufoss.

Raufoss vant det omvendte oppgjøret 2-0, og siden da ser begge lag ut til å ha blitt sterkere. Her skal vi være tøffe og sette en ren H på at Frigg tar dette med sitt topppede mannskap mot et lag som sliter på bortebane. Legg også merke til at Frigg utrolig nok er underdogs på langoddsen, så lenge det varer. H i kamp 8.

9. Førde - Pors Grenland
Fair Play-Ligaen avdeling 3. Vi kjenner ikke Førde godt nok til å si om de er et svakt lag som har flaks i blant, eller et godt lag som har mye stang ut. Prestasjonene svinger, det er hvertfall sikkert, og etter tre strake seire i juni ble det klare tap for Odd 2 og Nest-Sotra før ferien. Førde er best på hjemmebane, der de har 2-2-1 totalt. Poeng trengs for å unngå nedrykk.

Førde har i sommer solgt en av sine beste spillere, målfarlige Ruben Holsæter (m), til Sogndal. Men Holsæter spiller dagens kamp, som blir hans avskjedskamp, det er hvertfall planen.

Pors er blant lagene som har, eller skulle ha, stor kapasitet, men ikke får det helt til. Hjemme er man gode (5-0-1 totalt) men borte går det trått (0-1-5 totalt). Formen synes å være god med 3-1-1 på de fem siste, der tapet kom med 2-4 i den "umulige" kampen på Notodden.

Kim Andre Espelid har returnert til Urædd. Marius Enger, med 60 kamper og 32 mål for klubben, er på vei til Notodden, og bortekampen i Førde blir hans siste for Pors i denne omgang.

Pors vant det omvendte oppgjøret 3-1. Kan Førde slå tilbake her? Ja, det tror vi de klarer, for Pors har vist lite på bortebane hittil. Denne styrer vi unna på langoddsen, men de som har tilgang på luksusvarer som målscorerspill, kan kanskje tjene noen kroner på at Holsæter og Enger scorer i sine avskjedskamper? Vi tror på scoringer begge veier. Sjansepreget H i kamp 9.

10. Nest-Sotra - Vidar
Fair Play-Ligaen avdeling 3. Nest-Sotra gikk 8 kamper uten seier fra sesongstart. Nå har de 2-3-1 på de seks siste, og ting ser ut til å være på stell igjen, uten at vi vet akkurat hvilke grep som ble tatt. Førde ble slått i siste hjemmekamp før ferien, og Nest klarte 2-2 borte mot habile Vindbjart. Nest ligger fortsatt nest sist, og har bare 1-3-2 på hjemmebane, men formen kom altså rekende litt forsinket rett før sommeren og den bør fortsatt være der.

Vidar har scoret under 1 mål i snitt i bortekampene sine, og da blir det vanskelig å ta mange poeng. 1-2-3 totalt er faktisk ikke så ille, når man scorer såpass sjeldent. Den ene seieren kom med 3-2 borte mot bunnlaget Austevoll, mens siste spilte kamp ble tapt 0-1 for Viking 2.

Vidar vant det omvendte oppgjøret 2-1. Vi regner med at det står tålelig bra til med begge lag etter to ukers hvile. Nest-Sotra har vært i godt driv den siste tiden, og vi markerer HU i kamp 10.

11. Åsane - Vard Haugesund
Fair Play-Ligaen avdeling 3. Åsane har variert, men på hjemmebane har de 4-0-1 totalt og det må være godkjent. Etter tap 0-1 for Odd 2 er Nest-Sotra og Vindbjart slått. Grunnet svak uttelling på bortebane er man likevel et stykke unna opprykk, i en avdeling Notodden har dratt fra resten.

Vard er omtrent like svake på bortebane som de er sterke hjemme, hvilket vil si veldig svake. Seks bortekamper har gitt 1-0-5. Hjemme er de derimot gode, men det eneste laget som har tatt poeng i Haugesund er nettopp Åsane, det ble 2-2 i sesongens første kamp.

Tallenes tale er veldig tydelig her, dette er det sterke hjemmelaget mot det svake bortelaget. Så enkelt er det kanskje ikke i virkeligheten, men å se for seg Vard ta sesongens andre borteseier mot Åsane, klarer ikke vi. H på Myrdal gress og i kamp 11.

12. Ålgård - Flekkerøy
Fair Play-Ligaen avdeling 3. Ålgårds første halvdel av sesongen har vært høyst middels, og man er nok ikke spesielt fornøyd med 3-5-4 totalt på de 12 første kampene. Det er ikke så mye som mangler før man kan klatre på tabellen, men hittil har det blitt for mange tapte poeng i uavgjort-kamper. 0-4-2 på de seks siste sier sitt. 0-0 borte mot Vidar for to uker siden var av den heldige sorten.

Kapteinen Rogvi Baldvinsson (f), den færøyske landslagsspilleren, fikk rødt sist og er suspendert.

Flekkerøy skal være blant de sterkere lagene i avdelingen, men har møtt tøff motstand i de siste rundene. 1-0-4 på de fem siste er likevel skuffende, da man taper med kun det ene, avgjørende målet mot Vard, Odd 2 og Mandalskameratene. Fløy har tapt sine to siste hjemmekamper, mot topplagene Notodden og MK, og på bortebane har de 2-1-3 totalt.

Siste innbyrdes oppgjør:

09.04.2011 Flekkerøy - Ålgård 1 - 0
09.10.2010 Ålgård - Flekkerøy 2 - 4
24.06.2010 Flekkerøy - Ålgård 3 - 0

Statistikken er på Fløy sin side, og i motsetning til folkerekka, har vi bortelaget som favoritter. Baldvinsson er et sentralt fravær hos vertene, og vi prøver UB i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

Tipping Lørdag, frist: 30.07.2011 15:55
1. Sogndal - Rosenborg U B
2. Molde - Vålerenga H
3. KFUM Oslo - Moss H U
4. Levanger - Nardo H U
5. Steinkjer - Tiller B
6. Elverum - Valdres FK B
7. Follo - Lillehammer H U B
8. Frigg - Raufoss H
9. Førde - Pors Grenland H
10. Nest-Sotra - Vidar H U
11. Åsane - Vard Haugesund H
12. Ålgård - Flekkerøy U B

-

432-rekker:

Tipping Lørdag, frist: 30.07.2011 15:55
1. Sogndal - Rosenborg U B
2. Molde - Vålerenga H
3. KFUM Oslo - Moss H U B
4. Levanger - Nardo H U B
5. Steinkjer - Tiller B
6. Elverum - Valdres FK H B
7. Follo - Lillehammer H U B
8. Frigg - Raufoss H
9. Førde - Pors Grenland H
10. Nest-Sotra - Vidar H U
11. Åsane - Vard Haugesund H
12. Ålgård - Flekkerøy U B

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus