Gå til sidens hovedinnhold

Rosenborg ryker på en smell i Molde

Søndag møter Molde erkefienden Rosenborg i rosenes by. Vi tror Molde sender trønderne tomhendt hjem for fjerde år på rad.

Søndag kveld er det duket for et av de mest kjente oppgjørene i norsk fotball de siste 25 år. Nemlig rivaloppgjøret mellom Molde og Rosenborg. Vi tror Molde tar seieren nok en gang.

Husk å levere Extra på tirsdag før kl.17.00. Du kan vinne to millioner!

Molde - Rosenborg
Molde @ 1.65
Spillestopp: Søndag 21.november kl. 19.00

Klikk her for å levere dette tipset

Molde har fortsatt mye å spille for
Det har spisset seg litt til foran de fire siste rundene i Eliteserien, og Molde et av lagene som fortsatt har mye å spille for. De ligger akkurat nå på en 2.plass med 50 poeng, og dermed har de fem poeng opp til ledende Bodø/Glimt mens det er to poeng ned til Viking på bronseplassen. De hadde i lang tid en ganske stabil form, men i løpet av de åtte-ti siste kampene har de møtt på noen humper i veien. Først røk de et par kamper på rappen mot Viking (3-2) og Kristiansund (2-0) før de hentet seg inn igjen med en fin rekke kamper, mens nå har de igjen tapt to av de tre siste etter 0-2 mot Bodø/Glimt tredje sist og hele 0-6 mot Strømsgodset nest sist. Heldigvis slo de tilbake med 3-1 over Sandefjord sist, og nå kommer et av de store "hatoppgjørene" i Norge, nemlig kampen mot Rosenborg.

Molde trives hjemme mot Rosenborg
Og akkurat de kampene har Molde hatt god kontroll på de siste årene, for de tre siste sesongene har Molde vunnet uten at trønderne har fått score ett eneste mål. I 2018 vant nemlig Molde 1-0, mens det ble 3-0 i 2019 før Molde også gikk seirende ut av duellen forrige sesong med 1-0. Her må de fortsatt klare seg uten Ellingsen, Hestad, Sigurdarson og Haraldseid, men ellers er de ganske fulltallig.

Onsdag er det ca. 150 millioner i Viking Lotto-potten. Spill her!

Rosenborg har hanglet i de siste kampene
Rosenborg på sin side har trøblet voldsomt de siste kampene, og med kun en seier på de siste seks (1-3-2) har de sakket akterut i kampen om medaljer. Særlig de siste par kampene mot Lillestrøm (1-3) og Brann (2-2) har vært litt alarmerende, for der har de virkelig ikke hengt med i forsvaret til tider. Dermed ligger de nå på en skuffende 4.plass, og med 43 poeng har det blitt en luke på fem poeng opp til Viking på bronseplassen.

Sliter med skader
På bortebane denne sesongen har Rosenborg vært helt ok med 17 poeng på 13 kamper, men de har altså slitt her på Molde Stadion med tre strake tap. Noen skader har de også, der Augustinsson, Hoff og Pereira er ute mens både Ceide, Vecchia og Skjelbred er usikre. Dahl Reitan må også stå over med karantene og det kan derfor bli et ganske svekket Rosenborg som entrer matta her.

Her kan du skrape Flax!

Molde har et bra tak på Rosenborg her på hjemmebane, og med tanke på hvor gavmilde forsvaret til trønderne har vært i det siste får de et greit tips her og vi spiller Moldeseier til 1.65.

Molde - Rosenborg
Molde @ 1.65
Spillestopp: Søndag 21.november kl. 19.00

Klikk her for å levere dette tipset