Rosenborg røk ut i den siste playoffrunden i Europa League forrige sesong. Denne sesongen er det Conference League som gjelder, og første test blir mot FH Hafnarfjördur fra sagaøya.

FH Hafnarfjördur - Rosenborg
Rosenborg @ 1.67
Spillestopp: Torsdag 22.juli kl. 20.59

Trykk her for å levere dette tipset

FH er ikke like sterke som før
FH Hafnarfjördur er en gammel storhet på Island. I mange år var de det ledende laget på øya, men nå har de falmet litt. Forrige sesong var litt skuffende, der de endte på en 2.plass åtte poeng bak Valur. Denne sesongen er det enda verre, for nå ligger de helt nede på en 7.plass med femten poeng, og er med det allerede tolv poeng bak ledende Valur. Likevel klarte de å ta seg videre hit etter at de slo ut irske Sligo Rovers 3-1 over to kamper i 1.runde etter seire i begge oppgjørene.

Det er 244 millioner i Eurojackpot denne uken. Spill her!

Rosenborg virker å være på gang
Rosenborg hadde også en litt skuffende sesong i fjor. Men de knep tilslutt fjerdeplassen, og kvalifiserte seg til europacup på det berømte så vidt det var. Denne sesongen har heller ikke gått noe særlig på skinner for trønderne, men etter både trenerdiskusjoner og skader i laget kan det virke som spillet har bedret seg litt i de siste kampene. To strake seire over Kristiansund (1-0) og Tromsø (3-1) har det blitt, og selv om de nettopp solgte viktige Zachariassen til Ferencvaros viser de altså tegn til bedring. 4.plass på tabellen er helt greit, men europacupspill vil hjelpe veldig på for et sultent hjemmepublikum. Forrige sesong kom de seg helt til den avgjørende playoffrunden, men der ble PSV alt for sterke. Kanskje går det hele veien denne gang?

Vi tror iallefall trønderne fikser oppgaven mot FH som ikke er like gode som før og spiller B her.

FH Hafnarfjördur - Rosenborg
Rosenborg @ 1.67
Spillestopp: Torsdag 22.juli kl. 20.59

Trykk her for å levere dette tipset