Gå til sidens hovedinnhold

Rosenborg vinner med to mål eller mer

Rosenborg er godtgående og spiller bra for tiden. Vi tror de tar en kontrollert seier i kveld!

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: En helnorsk lørdagskupong med stort potensial
V75 Årjäng: En av årets største V75-omganger - du kan vinne 21 millioner
V4/ V5 Klampenborg: Herlig vorspiel på Klampenborg
Oddstips 1: Rosenborg vinner med to mål eller mer
Oddstips 2:
Bodø Glimt vinner midnattssolkampen
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Lørdagens oddsmeny har sitt store fokus her hjemme i Norge. To spennende Eliteserie-kamper venter. Først ut, 15:30, så skal Viking gjeste Lerkendal og Rosenborg. En åpen og morsom kamp. Så må vi hente helt til 21:00 før Bodø/ Glimt og Ranheim sparker i gang på Aspmyra. En herlig kveldskamp vi gleder oss til. Ved siden av dette så er det mest spennende Manchester United sin treningskamp mot Perth klokken 13:00.

NB! Lørdag er det ca 14 millioner kroner i førstepremiepotten i lotto. Spill før klokken 18.00. Lever kupongen her!

Rosenborg - Viking (0-1) H - 2,45 (Spillestopp 15:25)

OBS: Da ikke dette spillet kan spilles alene på Norsk Tipping, så kombinerer vi det med en Obos Liga-kamp.

Klikk her for å levere dette spillet

Rosenborg har hatt en meget skuffende første halvdel av årets Eliteserie. Starten var katastrofal, og Rosenborg var faktisk på bunn av tabellen etter noen runder. Sakte men sikkert har dog poengfangsten tatt seg opp, men fortsatt bare nok til en plass midt på tabellen. I øyeblikket er det like langt (9 poeng) opp til toppen, som ned til direkte nedrykk. Det hadde gitt enorme odds før seriestart. Eliteserien er dog jevn, og vi skal nok fortsatt være litt forsiktige med å avskrive trønderne i medaljekampen. Det kreves dog en helt annen høstsesong, enn den skuffende vårparten av serien. Det har dog sett mye bedre ut på slutten. Vi synes laget gradvis spiller bedre fotball og dem skaper masse sjanser. Vi tror Horneland har noe på gang i Trøndelag nå!

Hjemme på Lerkendal har RBK greie 4-2-1, men fire tap på de syv første bortekampene er for tynt til å henge med spesielt Molde og Odd. Rosenborg vant 3-2 i trønderderbyet mot Ranheim i siste seriekamp, og scoret helt på tampen. Søderlund fikk en fortjent scoring og det virker som spissen er i ferd med å finne formen nå. Nest sist i serien tok dem en kontrollert 1-0-seier hjemme på Lerkendal mot Kristiansund. I kvaliken til Champions League denne uken vant Rosenborg 2-0 borte mot Linfield. Det norske cupeventyret fikk en brå og overraskende slutt, da OBOS ligaens topplag Aalesund vant på Lerkendal.

Viking ankommer Trondheim og Lerkendal bare to små poeng etter hjemmelaget. Stavangerlaget har dessuten en kamp mindre spilt, og henger fint med. I motsetning til Rosenborg, er nok Viking, som rykket opp sist sesong, godt fornøyd med hvordan årets sesong har utspilt seg. Ute på tur har Viking slitt noe. En statistikk på 2-2-3 gir rom for forbedring. Med bare et tap hjemme i Stavanger har dog sesongen vært meget positiv ut ifra forventningene. Det skal allikevel nevnes at Eliteserien er meget jevn i sjiktet over nedrykk, og Viking har bare seks poeng ned til kvalikplassen tredje sist. Det til tross for åttendeplass av de 16 lagene. Mange lag lever farlig, og det blir mengder av viktige kamper utover høsten i så måte. Siste kamp for vikings del endte 0-0 hjemme mot Haugesund. Nest sist endte også i poengdeling med 1-1 borte mot Mjøndalen.

Drømmen om Ullevaal og cupfinale lever videre i Stavanger. Nest siste hinder for Viking er en bortekamp mot Aalesund i kvartfinalen på Color Line i Aalesund.

Problemet til siddisene foran dagens kamp ligger fremover i banen. Tommy Høiland soner karantene for fire gule kort, mens Even Østensen ikke blir med til Trondheim. Dermed kan det fort bli en alternativ løsning. Dette minsker jo sjansene til laget fra Rogaland mye.

Begrunnelse (0-1) H: Rosenborg er kraftig på gang nå. Troppen er nærmest skadefri og de siste resultatene bærer med seg masse selvtillit. Vi tror veldig hardt på hjemmeseier her, men oddsen fristet lite. Derfor tester vi handicap-seier. I tillegg mangler Viking viktige spillere.


Sola - Fredrikstad B - 1,35 (Spillestopp 15:55)

OBS: Denne tas med som et kombinasjonsspill til kampen over. Handicap-seier til Roseborg er ikke et singelspill, og vi er derfor nødt til å kombinere. Vi håper FFK dermed leverer varene som gigafavoritter.

Sola sliter enormt denne sesongen. En hjemmestatistikk på 2-2-2 er i nærheten av å være akseptabelt. Med seks tap på sju spilte på utebane, blir det dog samlet alt for magert. I øyeblikket er det fire poeng opp til den lite hyggelige streken som skiller nedrykk, og trygg grund. Sola må ha en helt annen andre del av sesongen om nedrykk skal unngås. Siste kamp ble vunnet 2-1 borte mot Vidar, og Sola har faktisk vunnet to av de siste fire og er i brukbar form. I den motsatte kampen 10. juni ble Sola totalt utspilt, og måtte forlate Fredrikstad stadion med et 1-5 tap.

Fredrikstad har en klar målsetning om opprykk. Henger greit med i så måte, et poeng etter serieleder Stjørdals-Blink. Sist sesong var skuffende for laget da opprykket glapp med et lite poeng i forhold til Raufoss. Det blir spennende om den gamle aristokraten i norsk fotball lykkes ved denne korsvei. Fredrikstad er gjerrige på utebane. Bare fire baklengs og 4-0-2 etter seks spilte. Laget vil nok henge med i opprykkskampen helt inn, men tåler ikke mange feilskjær. Stjørdals-Blink er gode, og kan bli vanskelig å passere. Siste kamp endte i skuffende 1-1 hjemme mot Egersund. Før den kampen radet Fredrikstad opp fire strake seire, og har i øyeblikket ikke tapt på de siste sju spilte i seriesammenheng.

Totaloddsen på handicap-seier til RBK og FFK-seier gir oss en odds på 3,31.

Kommentarer til denne saken