*Nettavisen* Sportspill.

Rösler vil vinne FA-cupen

Foto: Getty Images

Brentford-manageren stiller et sterkt lag mot Bradford City.

30.11.12 09:54

Sportspills meny fredag
V4 Boden: Ny suksess?
V65 Biri: Kejseren er tilbake
Premier League: Skaderapport

Vintersporten har meldt sin ankomst på langoddsen og i dag finner vi langrenn, hopp og utfor. Dessuten spilles det mye ishockey og bandy.

På fotballmenyen er det blant annet dansk superliga, 2. Bundesliga, Ligue 2, Championship, samt Catania - Milan i Serie A, Osasuna - Rayo Vallecano i La Liga og Ajaccio - Saint-Etienne i Ligue 1.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Gårsdagens dobbel med Tora Bergers duellseier mot Domracheva i skiskyting og Randers-triumf i den danske cupen til 3,41 traff bra.

Dagens langskudd
Tysk 1. Bundesliga
28. Fortuna Düsseldorf - Eintracht Frankfurt U 3,00

Fortuna Düsseldorf har spilt 1-1 mot Hoffenheim og slått HSV 2-0 i sine to siste hjemme. De tok også et sterkt poeng i Dortmund på tirsdag, og har kommet seg over streken. De har imidlertid skader og suspensjonsproblemer i dag, og stiller svekket. Eintracht Frankfurt tapte 1-3 hjemme for Mainz i midtuken, og den gode formen de viste tidligere i høst er på hell. 1-1 borte mot Schalke på forrige reise, men bare 2-1-3 borte totalt. Også Eintracht Frankfurt har en del fravær i laget. Disse opprykkerne spilte 1-1 og 1-1 i 2. Bundesliga forrige sesong, og vi tror ett poeng til hver er nærliggende denne gangen også. 3,00 for uavgjort er et aktuelt langskudd.

Dagens avslag
IshockeyAllsvenskan
24. Leksands IF - IF Malmö Redhawks H 1,50

For en gangs skyld er ikke Malmö Redhawks overvurdert på langoddsen. Det variable og upålitelige Skåne-laget har fått opp dampen og ser ut til å nærme seg det høye nivået mange har forventet av dem. Åtte av de ti siste er vunnet, og man holdt sterke Bofors til 2-2 borte før man røk i forlengelsen. I kveld skal de hevne det pinlige 0-6-tapet hjemme for Leksands i oktober. Hjemmelaget topper tabellen og viser god form, men ikke bedre enn at de har tapt fire av de ti siste. Denne gangen blir det jevnt og 1,50 på hjemmeseier holder ikke.

Dagens spill
Det er ett objekt som utmerker seg i kveld. Vi ser nærmere på FA-cupen.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Engelsk FA-cup
33. Bradford City - Brentford
FA-cup, 2. runde. League Two-klubben Bradford City kom seg gjennom 1. runde med 1-1 borte mot divisjonskollega Northampton og deretter seier på straffer hjemme i omkampen. Manager Parkinson gjorde flere endringer i laget til disse kampene, men i den siste herjet sykdom i troppen, så det var ikke kun nedprioritering som første til endringer, men dog, FA-cupen står antagelig ikke så høyt i kurs denne høsten. I ligaen er Bradford nummer 6 og skal være med å kjempe om opprykk. Formen er middels og de har 6-2-2 hjemme på Coral Windows.

Doyle (m) skulle vært suspendert, men hans røde kort ble anket, og dermed er han klar likevel. Ellers er det ventet at manager Parkinson slipper til unge og nylig innlånte Turgott (ving fra West Ham) og Good (forsvar, fra Newcastle). Reid (m), Hines (a), Davies (f) og Oliver (f) er ute med skader.

Brentford slo amatørklubben Boreham Wood 2-0 borte i 1. runde. Manager Uwe Rösler poengterer hvor viktig cupen er for Brentford, han vil gjerne videre til 3. runde og få den økonomiske gevinsten det innebærer, så han står friere til å styrke laget utover i sesongen. Brentford fikk det ikke til i cupene i fjor, da røk de ut i denne runden for Wrexham, og ut av første runde i Ligacupen for Hereford. Vi tror overskuddet av krefter er større nå, da Brentford er bortimot skadefrie og i god form i League One. De er på 5. plass, bare fire poeng unna tabelltopp, og har 5-2-0 på sine syv siste. Råsterke seire over Sheffield United og Swindon de to siste rundene.

Douglas (m) returnerer fra suspensjon. Manager Uwe Rösler har ingen nye skader eller suspensjoner og ventes å stille toppet lag. De samme fire som har vært ute en stund (Adeyemi, Legge, El Alagui og O'Connor) er fortsatt ute.

Vi tror på Rösler når han sier at Brentford skal komme langt i FA-cupen. Med den formen de viser nå, og den gode situasjonen med lite fravær, forventer vi at de vinner en bortekamp i Bradford i løpet av 90 minutter pluss tillegg. 2,00 på borteseier som singel får en innsats på 100 kroner herfra. Spillefrist klokken 20.40.

33. Bradford City - Brentford 2,90 3,00 2,00

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.