I siste serierunden har Riises Avaldsnes kniven på strupen. For å unngå nedrykk og sikre kvalikplass må de vinne mot Røa hjemme på Karmøy, samtidig som TIL 2020 må avgi poeng borte mot Lyn.

Dette spillet på skjebnekampen til Avaldsnes gir 3,45 i odds

Skulle det ende med nedrykk for Riises jenter, vil det være den tidligere Liverpool-spillerens andre nedrykk på sine to første år som trener.

Du kan se kampen mellom Avaldsnes og Røa på Direktesport fra kl. 13.00

I fjor rykket han ned til 4. divisjon med Tønsberg-klubben Flint. Søndag tror vi det samme kan skje med Avaldsnes.

Avaldsnes - Røa

Odds: Uavgjort - 3,45 i odds

Kampstart søndag 29. oktober kl. 13.00

Spillestopp kl 12.59

Avaldsnes Idrettssenter

Slik ser du kampen:

Den vises på Direktesport Det får du tilgang til her.

Vi tror at kampen mellom Avaldsnes og Røa ender uavgjort. Det spiller du på her til 3,45 i odds

Kolbotn har allerede rykket ned og det er Avaldsnes som ligger på den siste utsatte nedrykksplassen før siste serierunde.

Det er to poeng opp til TIL 2020 på plassen som gir kvalifisering for å unngå nedrykk. Det er muligheten Avaldsnes har for å berge ny kontrakt i Toppserien. Veien opp til trygg grunn er for lang.

Du kan se kampen mellom Avaldsnes og Røa på Direktesport fra kl. 13.00

Førstkommende søndag venter altså Røa på hjemmebane. Avaldsnes må vinne, mens Røa vil være sikret Toppserie-spill neste sesong med uavgjort.

Det vil si Avaldsnes er ikke sikret kvalikplassen med tre poeng. De er avhengig av at TIL 2020 samtidig avgir poeng mot Lyn. Det ligger an til å bli en thriller på Karmøy søndag.

Avaldsnes har kun vunnet én av de seks kampene i nedrykksspillet, og de vil få det tøft mot et Røa-lag som trenger ett poeng for å være sikret Toppserie-spill neste sesong.

Da Avaldsnes møtte Røa i grunnserien, endte det 1-1.

Nettopp Røa har gjort det bra i sluttspillet så langt. De er på vei mot en fornyet plass i Toppserien, og vil være helt sikre med tre poeng, men ett poeng vil antakeligvis også være tilstrekkelig til å overleve fordi de har bedre målforskjell enn TIL 2020.

Det kommer nok til å bli en del nerver i spill i dette oppgjøret, så det blir interessant å se hvordan de to lagene – bestående av så mange unge spillere, takler det. Røa står med 1-1-1 på bortebane, hvor de slo Åsane 5-0 og spilte 1-1 mot Lyn.

Avaldsnes slo Røa på bortebane i grunnserien, og spilte 1-1 her på Karmøy. Da utlignet Oslo-laget på tampen av kampen. Vi tror det blir en ny tett og jevnspilt kamp.

Vi tror at kampen mellom Avaldsnes og Røa ender uavgjort. Det spiller du på her til 3,45 i odds