Gå til sidens hovedinnhold

Så lenge siden er det Brasil tapte en VM-kvalik-kamp

Brasil er ubeseiret i 27 VM-kvalik-kamper på rad.

Fabinho og Alisson er ikke bare viktige for Liverpool, de er også to av grunnene til at Brasil kun har sluppet inn tre mål i VM-kvaliken, og er det sterkeste laget defensivt i Sør-Amerika.

Ca. 316 millioner i Eurojackpot-potten. Spillefrist er fredag kl. 19.00.

Brasil spiller VM-kvalifiseringskamp mot Uruguay bare 35 timer før Liverpool har kampstart mot Watford lørdag, og det gjør at Jürgen Klopp må klare seg uten Fabinho og Alisson, ifølge Liverpool Echo.

De to brasilianerne vil trolig reise direkte til Spania fra Brasil for å unngå ti dagers karantene i Storbritannia. Da vil de kunne spille mot Atletico Madrid i Champions League i neste uke.

Se Brasil - Uruguay direkte hos Vsport3 fra kl. 02.30. Skaff deg tilgang her

Men først tror vi de slår Uruguay, og at Liverpool-duoen nok en gang sørger for at Brasil holder tett bakover.

Brasil - Uruguay

Brasil vinner og holder nullen - 2,20

Kampstart natt til fredag kl. 02.30

Spillestopp kl 02.29 Live odds etter kampstart

Manaus

Kampen kan sees på Vsport3

Vi tror at Brasil vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 2,20 i odds

Brasil kommer seg tilbake på vinnersporet i VM-kvalifiseringen når de møter Uruguay hjemme i Manaus natt til fredag.

Tites menn gikk på sitt første poengtap i kvalifiseringen da de spilte 0-0 mot Colombia natt til mandag, mens gjestene tapte 0-3 borte mot Argentina. Brasils seiersrekke måtte ta slutt en gang, og til tross for at Neymar var tilbake klarte de ikke å score mot Colombia. Dermed stoppet Brasil med ni seire på rad.

Uruguay sliter på bortebane

Brasilianerne dominerte kampen mot Colombia, og hadde 63 prosent ballinnehav, men de klarte likevel bare å løsne fem skudd mot mål. Selv om de måtte nøye seg med uavgjort mot Colombia, topper de fortsatt tabellen. De har tatt 28 av 30 mulige poeng. Argentina, som innehar andreplassen, er seks poeng bak rivalene.

Lotto har spillefrist lørdag kl. 18.00.

Samba-nasjonen har kun tre innslupne mål, noe som gjør dem til det beste defensive laget i den sør-amerikanske VM-kvalifiseringen. Samtidig er de laget som scorer flest mål med sine 22 nettkjenninger.

Uruguay får problemer mot Brasil. De har kun vunnet to av de siste åtte VM-kvalikkampene, og de står uten seier i de tre siste bortekampene i kvaliken. De spilte uavgjort mot Peru og Venezuela, før de sist tapte mot Argentina.

Faktum er at de kun har vunnet to av de siste 13 bortekampene i VM-kvaliken siden 2015.

Her er hele onsdagens oddsprogram!

Statistikken mot Brasil er enda mer nedslående. Uruguay har nemlig ikke vunnet mot Brasil på 20 år, og vertene har vunnet syv av de åtte siste kampene. Den forrige kampen mellom disse to lagene endte med 2-0-seier til Brasil.

Leeds-spiller fra start hos Brasil?

Casemiro er ute hos Brasil, og Eder Militao er usikker til kampen natt til fredag etter å ha måttet gå av banen med smerter i ryggen i kampen mot Uruguay. I så fall betyr det at Chelsea-stopper Thiago Silva kommer inn og spiller sammen med Marquinhos.

Leeds-spilleren Raphinha har vist at han har ferdigheter som Brasil trenger, og han kjemper om en plass i startelleveren. Det betyr at Gabriel Jesus eller Gabriel Barbosa står i fare for å havne på benken.

Se Brasil - Uruguay direkte hos Vsport3 fra kl. 02.30. Skaff deg tilgang her

Uruguay får tilbake Juventus-spilleren Rodrigo Bentancur som var supendert mot Argentina. Jose Maria Gimenez har returnert til Atletico Madrid etter at han pådro seg en hofteskade mot Colombia, mens Darwin Nunez og Edinson Cavani vil trolig komme inn fra benken siden Luis Suarez fortsetter på topp.

Ca. 316 millioner i Eurojackpot-potten. Spillefrist er fredag kl. 19.00.

Uavgjort-kampen mot Colombia var skuffende, men Brasil har fortsatt en sensasjonell statistikk i VM-kvaliken. De har før kampen natt til fredag spilt 27 kamper på rad uten å tape i VM-kvalifiseringen. Det siste tapet i en VM-kvalik-kamp kom i oktober 2015. Den gangen tapte de 0-2 mot Chile. Brasil har vunnet de ti siste hjemmekampene i VM-kvalifiseringen, og vi tror de tar sin ellevte strake hjemmeseier natt til fredag.

Ingen lag har klart å slå Brasil på hjemmebane i VM-kvaliken siden århundreskifte, og det er lite som tyder på at Uruguay skal bli det første laget som ødelegger den statistikken. Gjestene har slitt på bortebane i VM-kvaliken. De har kun vunnet én av de fem siste bortematchene. Vertene vil slå tilbake etter nedturen mot Colombia. Vi tror Brasil vinner og at de samtidig klarer å holde nullen. Brasil har tross alt holdt nullen i åtte av ti VM-kvalikkamper.

Vi tror at Brasil vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 2,20 i odds