*Nettavisen* Sportspill.

Saint-Etienne og Selnæs jakter Champions League

Ole Kristian Selnæs har levert både for Norge og sitt klubblag Saint-Etienne det siste året. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Saint-Etienne og Ole Kristian Selnæs har levert strålende på hjemmebane denne sesongen. I kveld kommer formløse Marseille på besøk.

16.01.19 13:32

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Barcelona sikrest på midtukekupongen
Oddsdobbel håndball: Eliteseriedobbel til herlige 5,40 i odds
Oddssingel FA-cup:
Derby kan skrelle mot Southampton
V75 Bonus Bjerke:
Det er duket for Rennesvik-show
Vikinglotto onsdag: 69 millioner kroner i potten
Live
: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Onsdagens langoddsprogram byr på FA-cup mellom Southampton - Derby, fem kamper fra Ligue 1 i Frankrike og tre åttedelsfinaler fra Copa del Rey i Spania. I tillegg spilles det italiensk supercup mellom Juventus og Milan. På håndballfronten spilles det fem kamper i kvinnenes Eliteserie her hjemme og det spilles seks kamper i håndball-VM for menn. På hockeyfronten spilles det to kamper i 1. divisjon for menn her hjemme og full runde i Hockeyallsvenskan i Sverige. Natt til torsdag spilles det fem kamper i NHL.

NB! Onsdag er det 69 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Saint-Etienne - Marseille H 2,20 (spillestopp kl 20.55)

Som vanlig presterer Saint-Etienne solide på hjemmebane. Er uten tap på ni spilte hjemmekamper og sju av dem er vunnet (7-2-0). Men som vanlig underpresterer også Saint-Etienne på bortebane, der kun to av ti er vunnet (2-4-4). Ligger på en flott 4. plass med 33 poeng. Tok en sjelden borteseier i helgen da tabelljumbo Guingamp ble slått 1-0. Forsvarsspilleren Matt Debuchy er uaktuell for hjemmelaget, mens Ole Kristian Selnæs holder koken i startoppstillingen til Saint-Etienne.

Marseille skuffet med kun å klare 1-1 hjemme mot Monaco søndag kveld og det var lagets fjerde seriekamp på rad uten seier, tre av disse har endt med poengdeling. Har spilt 18 seriekamper og ligger på en litt skuffende 9. plass med totalt 28 poeng. Det er dog ikke mer enn fem poeng opp til Lyon på 3. plass. Underpresterer som vanlig på bortebane og har tapt fem av ni spilte bortekamper (3-1-5). Adil Rami og Kostas Mitroglou er usikre for bortelaget.

Det står spesielle 1-6-1 på de åtte siste tilsvarende seriemøtene, seieren til Saint-Etienne kom 18. mai 2013. I kveld skal det være gode muligheter for ny seier til hjemmelaget og 2,20 er gangbar hjemmeodds.

Klikk her for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.