Gå til sidens hovedinnhold

Salah blir historisk for Liverpool i kveld

Vi tror Mohamed Salah scorer i mandagens Premier League-kamp på Elland Road.

Mohamed Salah den store forskjellen på lagene med sitt hat-trick i 4-3-seieren mot Leeds på Anfield.

Salah har scoret 19 ligamål denne sesongen og scorer egypteren i mandagens oppgjør blir Salah den første spilleren i Liverpools historie som scorer minst 20 Premier League-mål i tre forskjellige sesonger for Merseyside-klubben.

Onsdag er det ca 190 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Han gjorde det i 2017-2018-sesongen og i 2018-2019-sesongen, og vi tror han også gjør det i 2020-2021-sesongen. Den 20. scoringen kommer i mandagens kamp mot Leeds.

Leeds - Liverpool - Mohamed Salah scorer og Liverpool vinner - 2,30 (spillestopp mandag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Ryktene om at Mohamed Salah er på vei vekk fra Anfield har svirret gjennom hele 2020-2021-sesongen, men de virker ikke å ha påvirket den egyptiske stjernespilleren. Han har scoret 19 mål i ligaen, og står også oppført med tre målgivende pasninger.

Salah var toppscorer i Premier League sammen med Harry Kane før denne serierunden, men etter Tottenham-angriperens to mål mot Everton fredag må egypteren score mot Leeds for å henge med i kampen om toppscorertittelen.

Det tror vi han gjør.

Fredag er det ca. 220 millioner i Eurojackpot-potten.

Da vil han også skrive seg inn i historiebøkene hos Liverpool. Han blir den første Liverpool-spilleren som scorer over 20 mål i tre seperate sesonger.

Spiller med vikarer på venstrebacken

På grunn av skader hos Leeds, har Ezgjan Alioski startet de fire siste kampene som venstreback. Han har vært et svakt ledd hos Yorkshire-laget defensivt, så Salah kan få leke seg på høyrekanten mandag.

Dersom Alioski ikke starter, vil Stuart Dallas gå inn som venstreback. Selv om den nordirske landslagsspilleren har vært god for Leeds, hvor han scoret begge målene mot Manchester City sist helg, er han ikke en forsvarsspiller. Han kan komme til å få problemer mot en fotrapp Salah.

Salah er i god form før denne kampen. Han har scoret i de to siste ligakampene for Jürgen Klopps mannskap, og vi tror også at han scorer mandag. Siden vi allerede har lansert spill på at Liverpool vinner, så går vi for at Salah scorer og Liverpool vinner. Et slikt scenario gir brukbare 2,30 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset