Gå til sidens hovedinnhold

Salah lager alvorlig trøbbel for denne spilleren

AC Milan-backen Theo Hernandez får en stri tørn onsdag kveld. Han skal passe på Mohamed Salah og Trent Alexander-Arnold. Det lukter gult kort lang vei.

Mohamed Salah og Trent Alexander-Arnold har levert to målgivenende pasninger hver i Premier League denne sesongen, og Salah har i tillegg scoret tre mål så langt i ligaen.

Onsdag er det ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten

At Theo Hernandez får en hektisk kveld på jobben onsdag virker ganske sannsynlig. Det mener også oddssetterne på Hamar. Venstrebacken hos AC Milan er den største favoritten til å pådra seg et gult kort i onsdagens kamp mellom Liverpool og AC Milan på Anfield.

Liverpool - AC Milan - Theo Hernandez får gult kort - 2,55 (spillestopp onsdag kl. 20.59. Kampstart 21.00)

At Theo Hernandez får gult kort i kampen mot Liverpool gir 2,55 i odds. Spill her!

AC Milans venstreback Theo Hernandez blir stadig bedre, og 23-åringen har utviklet seg til å bli en av Milans beste og viktigste spillere.

Han jobber kontinuerlig opp og ned på venstrekanten, og han er ikke redd for å utfordre offensivt. Det viste han flere ganger sist sesong.

En duell i duellen

Han pådro seg ni gule kort i Serie A i 2020-2021-sesongen, og han fikk ti gule kort i 2019-2020-sesongen. På onsdag tror vi han får kjørt seg mot Liverpools offensive spillere.

Onsdag er det ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Sadio Mané og Mohamed Salah bytter ofte side, og de er i stand til å lage store problemer for AC Milan-forsvaret. Vi tror Hernandez får en vanskelig jobb med å stoppe dem. Trent Alexander-Arnold vil også komme på overlappinger og utfordre Hernendez på kanten. Det kan være en kamp i kampen som blir interessant å følge med.

Den franske landslagsbacken kommer til å få kjørt seg denne onsdagskvelden, og vi tror han vil måtte ty til ulovlige midler for å stoppe Liverpool-spillerne. Det gjør at vi tror Hernandez havner i dommerens bok.

At Theo Hernandez får gult kort i kampen mot Liverpool gir 2,55 i odds. Spill her!