Gå til sidens hovedinnhold

Salah scorer nesten alltid mot lag fra denne byen

Lørdag tror vi Mohamed Salah gjør noe han aldri har klart før: Å score i åtte kamper på rad.

Det er god grunn til å tro Salah-scoring i lørdagens kamp. Fasiten mot Watford viser nemlig følgende: Salah har stått ansikt til ansikt med Watford seks ganger siden han kom til Liverpool i 2017. Han har scoret til sammen åtte mål fordelt på fire kamper.

Lotto har spillefrist lørdag kl. 18.00.

Ifølge statistikknettstedet Transfermarkt er det bare én klubb egypteren har scoret flere ganger mot enn the Hornets. Det er West Ham. Ni ganger har han scoret mot the Hammers. Tallene viser også noe annet interessant. Seks av de ni lagene Salah har scoret flest ganger mot i alle turneringer holder til i London. Liverpool-stjernen har scoret åtte mål mot Tottenham, syv ganger mot både Arsenal og Crystal Palace og han har seks nettkjenninger mot Chelsea. I Premier League har den egyptiske superspissen scoret 41 mål mot lag fra London på 55 kamper. Det er en imponerende statistikk. Vi tror Liverpool kommer til å dominere kampen på Vicarage Road lørdag, og Salah kommer til å gjøre livet surt for Watford-forsvaret.

Watford - Liverpool

1. målscorer Mohamed Salah- 3,70

Kampstart lørdag kl. 13.30 Spillestopp kl 13.29 Live odds etter kampstart

Vicarage Road

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium 1

Vi tror Mohamed Salah scorer kampens første mål. Det spiller du på her til 3,70 i odds

Mohamed Salah er toppscorer i Premier League med sine seks mål, og han har også scoret i de syv siste kampene for Liverpool i alle turneringer.

Her er hele helgens oddsprogram!

Salah har herjet med Watford-forsvarerne før. Han står nemlig med åtte mål på seks kamper mot the Hornets som Liverpool-spiller, fire av målene kom da Liverpool vant 5-0 på Anfield i mars 2018.

I den kampen scoret han det første målet allerede etter fire minutter. Om han klarer å score like raskt igjen er vi usikker på, men at han kan score det første målet i matchen er slett ikke usannsynlig.

29-åringen har nemlig scoret det første målet mot Watford i tre av de fire kampene han har kommet på scoringslisten mot dem. Vi tror han gjentar prestasjonen i lørdagens kamp, og fortsetter den gode scoringsformen for Liverpool mot lag fra London.

Vi tror Mohamed Salah scorer kampens første mål. Det spiller du på her til 3,70 i odds