Salah har før torsdagens kamp på Anfield enten scoret eller hatt en målgivende pasning i 14 Premier League-kamper på rad. Det er kun én kamp bak Jamie Vardys rekord. Han scoret eller hadde en målgivende pasning i 15 strake kamper i perioden fra august til desember 2015.

Ca 730 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille før fredag kl. 19.00.

Den egyptiske stjernespilleren vil tangere den rekorden om han scorer selv eller har en målgivende pasning i torsdagens kamp mot Newcastle.

Det tror vi han klarer.

Iallfall gir statistikken oss optimistisk.

Liverpool - Newcastle

Odds: 1. målscorer - Mohamed Salah - 2,90

Kampstart torsdag 16. desember 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Anfield

Kampen vises på TV2 Sport Premium 1

Vi tror at Mohamed Salah scorer det første målet i kampen mot Newcastle. Det spiller du på her til 2,90 i odds

Mohamed Salah har fått en fantastisk start på sesongen med 14 scoringer og ni målgivende pasninger på de 16 første kampene.

Den egyptiske superangriperen er uten tvil en av verdens beste fotballspillere i øyeblikket, og et Newcastle-lag som virker svært skjøre defensivt skal få kjørt seg på Anfield i torsdagens kamp.

Ca 730 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille før fredag kl. 19.00.

29-åringen har vært involvert i totalt 23 mål så langt i Premier League denne sesongen.

Scoret i fire kamper på rad

Dersom man kikker enda nøyere på statistikken, er Liverpool-stjernen i ferd med å skrive Premier League-historie, og han kan gjøre det allerede mot the Magpies torsdag.

Husker du 2015-2016-sesongen? Den gangen skrev Jamie Vardy seg inn i Premier League-historien med å bli den første spilleren som scoret eller fikk registrert en målgivende pasning i 15 kamper på rad.

Leicester-spissen var i sitt livs form, og Salah kan tangere prestasjonen om han scorer eller har en målgivende pasning mot Newcastle.

40 ekstra Lotto-millionærer lørdag 18. desember. Lever kupongen her!

The Magpies ligger helt på bunn i den engelske toppdivisjonen, og hovedårsaken er at målene renner inn bakover. De har sluppet inn 34 mål så langt, og vi tror de får bank på Anfield torsdag.

Mo Salah har scoret i alle de fire siste kampene mot Newcastle på Anfield, og han var også på scoringslisten for de helrøde i april. Vi tror også han scorer i torsdagens kamp. Han er i kjempeform, og vi tror egypteren scorer kampens første mål på Anfield.

At Salah blir første målscorer gir 2,90 i odds.