Sinisa Mihajlovic har blitt en ambassadør for offensiv fotball i Serie A.
Sinisa Mihajlovic har blitt en ambassadør for offensiv fotball i Serie A. Foto: Giuseppe Cacace (Afp)

Sampdoria er hevngjerrige

Laget fra Genova er inne i en dårlig periode, men trener Sinisa Mihajlovic er ikke kjent for å akseptere tap.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagstips:
Oddstips 1:Liverpool mot ny skjebneseier
Oddstips 3:Stabæk har imponert
Tippekupongen:Begge lag har underprestert
V65 Jarlsberg (kl 18):Solberg på topp for å bli
Galopp Jägersro:Nettavisen byr på Weisse Socken
V64 Mantorp:Jackpot med Wahlmann og Kihlstrøm

Det er full runde i blant annet Serie A og Tippeligaen på søndagens fullspekkede langoddsprogram.

Dagens singel
Sampdoria – Chievo, H 2,25

Spennende objekt fra Serie A. Fire kamper uten seier har sørget for en mindre munter stemning i Sampdoria, men de er på trygg grunn og blir en middelhavsfarer også i år. Likevel har nok vinnerskallen Sinisa Mihajlovic lyst på revansje for 4-0-tapet hjemme mot Inter.

Har ikke en spesielt god hjemmestatistikk å vise til, og 6-5-6 gjør dem til ligaens 15. beste hjemmelag.

Sestu og Obiang er skadet for dagens hjemmelag.

På besøk kommer de flyvende eslene fra Chievo. Med tretti poeng og to ned til streken, ligger det an til å bli dramatisk for Chievo.

Den siste formen har ikke gjort mye for å bedre utsiktene til Chievo. To seire de siste syv er ikke godt nok når lagene bak har begynt å mobilisere. Må klare seg uten måltyven Paloschi til dagens kamp, og det ser veldig tynt ut fremover på banen. Guana er suspendert.

På bortebane har de vunnet kun tre kamper denne sesongen.

Sampdoria har variert mellom fantastisk og ikke fullt så fantastisk, men med oddsen på 2,25 i ryggen, satser vi på Sampdoria i dagens spill fra Serie A.

Sampdoria – ChievoVerona, 2,25 – 2,95 – 2,85. Spillstopp klokken 14.55.

Klikk her for å levere dagens spill.

Dagens langskudd
Crystal Palace – Manchester City, H 5,95

Det måtte bli denne kampen. Crystal Palace har fem seire på rad, Tony Pulis ser ingen grunn til å stoppe med det.

Hjemmelaget er kanskje ligaens største formlag bak Liverpool, og tok en ny, sterk seier med 2,95 i odds forrige runde. Det var på bortebane mot et West Ham som slet. Tony Pulis sine lag er alltid bunnsolide defensivt, og i den nevnte femkampersperioden har de sluppet inn kun to mål. Begge mot Everton i en kamp de likevel vant.

Man må imidlertid spørre seg om denne rekken kan fortsette for alltid. De har lite å spille for nå som kontrakten i Premier League er fornyet, og dagens motstander er formidabel. Pulis kan imidlertid glede seg over å stille til kampen med helt frisk tropp.

Manchester City har enda gode tittelmuligheter, men det er ikke lenger i deres hender. Liverpool burde helst tape mot Chelsea tidligere i dag for at de skal ha en sjanse. Citys form har imidlertid ikke vekt spesielt mye begeistring i det siste, og de har tatt kun fire poeng på de siste tre.

Må klare seg uten Nastasic og superviktige Yaya Toure. David Silva og Jesus Navas kjemper mot klokken for å rekke kampen.

Manchester City er klare forhåndsfavoritter, men det er ikke lurt å avskrive Palace med den formen de er i nå. Og med 5,95 i odds på hjemmeseier, kan Palace sørge for en meget pen utbetaling også i dag.

Crystal Palace – Manchester City, 5,95 – 3,95 – 1,43. Spillstopp klokken 17.05.

Klikk her for å levere dette spillet.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus