Denne kampen mellom Sandefjord og Aalesund skulle egentlig spilles forrige søndag, men grunnet flystreiken kom ikke Aalesund seg nedover. Det gjør de dog denne gangen, men vi er ikke så sikre på om det blir en gledens tur for bortelaget.

Sandefjord - Aalesund
Sandefjord @ 2.45
Spillestopp: Tirsdag 12. juli kl. 19.59.

Trykk her for å levere dette spillet

Kampen vises på TV2 Play, Eurosport Player og Discovery+

Sandefjord venter på sin første hjemmeseier for sesongen
Sandefjord kjempet godt borte mot Sarpsborg 08 sist, men måtte strekke våpen med tap 3-4 selv om de spilte 50 minutter med en mann mer på banen. To baklengs mot ti mann er ikke så altfor imponerende, men de scoret tre mål selv og det er alltids noe å ta med seg på den positive siden. 2-1-3 siste seks viser raden akkurat nå, etter at de tok et par fine borteseire på rappen mot Odd (1-0) og Viking (2-1) før de nå har 2-2 hjemme mot Tromsø og 3-4 borte mot Sarpsborg 08 i de to siste. Den noe ujevne formen gjør at de fortsatt henger litt i sumpen der nede i bunnen hvor det er veldig jevnt blant lagene mellom 11-15.plass der det kun skiller to poeng. Sandefjord er nummer tolv med 13 poeng, men med kun to poeng ned til Jerv under streken tåler de ikke mange tapene før de ligger skikkelig ille til. Her hjemme er de blant de aller svakeste med 0-1-3 på fire kamper. Moen Foss og Mørk er ute. Ordagic, Boya og Haakenstad er usikre.

Har du lyst til å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Aalesund solgte nylig toppscorer Haugen
Aalesund har startet best av opprykkerne denne sesongen og ligger oppe på en finfin 8.plass med 19 poeng etter snart halvspilt sesong. Med kun seks poeng opp til medalje og åtte poeng ned til nedrykk ligger de godt plassert, og 1-0 seieren hjemme over Strømsgodset sist ga tre viktige poeng. 3-2-1 siste seks er mer enn godkjent nå, men noe bekymringsverdig er det at de nylig solgte storscoreren Sigurd Haugen til danske AGF. Det svekker de helt klart i den offensive delen av spillet, så får man se hva de henter inn som erstatter etterhvert. Åtte poeng på sju bortekamper er helt på det jevne.

Onsdag er det hele 109 millioner i Viking Lotto-potten. Legg din kupong her!

Sandefjord har ikke gjort det særlig bra her på hjemmebane så langt, men kanskje kan de utnytte at Aalesund nettopp har solgt toppscorer Haugen. Oddsmessig er det iallfall meget fristende å prøve til hele 2.45 i odds.

Sandefjord - Aalesund
Sandefjord @ 2.45
Spillestopp: Tirsdag 12. juli kl. 19.59.

Trykk her for å levere dette spillet