Gå til sidens hovedinnhold

Sander Berge leder Sheffield United til sesongens første seier

Sander Berge og Sheffield Utd tar sesongens første seier mot West Bromwich i kveld.

Begge lagene rykket ned fra Premier League etter forrige sesong, og er nok interesserte i å gjøre oppholdet så kort som mulig i Sky Bet Championship.

Det er ca. 260 millioner i Viking Lotto-potten. Legg din kupong her!

West Bromwich har sprudlet fremover på banen, mens Sheffield United er gjerrige bakover. Selv om laget fra stålbyen enda ikke har scoret i årets sesong tror vi at de sniker inn et mål på The Hawtorns og tar seieren.

West Bromwich - Sheffield United 1.95 - 3.15 - 3.70 B (spillestopp onsdag kl. 20.44)

Tror du på seier til Sheffield United kan du spille på det her til 3,70 i odds

West Bromwich har fått en god start på årets sesong i Sky Bet championship. Etter uavgjort borte mot Bournemouth og seier hjemme mot Luton stå Sander Berges Sheffield Utd på motsatt banehalvdel i 3.serierunde.

Se alle de nye Premier League-draktene her

Manager Valerién Ismaël kom fra Barnsley før årets sesong og er helt klart interessert i å fortsette det gode spillet og hekte av opprykksrivalen allerede. Da er han nok avhengig av at angrepsrekka med Callum Robinson og Karlan Grant forsetter å pøse inn mål.

Defensivt har det skrantet med fire innslupne mål på to kamper. Klarer de å stramme inn forsvaret litt, kan et ineffektivt Sheffield Utd slite med å ta seieren.

Forsterket forsvaret

Sheffield United har startet sesongen svakt, med tap 0-1 hjemme mot Birmingham og 0-0 borte mot Swansea. De har siden forrige serierunde forsterket forsvaret med Ben Davies som kommer på lån fra Liverpool.

Det er ca. 260 millioner i Viking Lotto-potten. Legg din kupong her!

Laget er bunnsolid bakover på banen, men Sheffield Uniteds nye manager Slavisa Jokanovic innrømmer at de sliter både med å produsere sjanser og å sette de få sjansene de har fått. De har med andre ord dratt med seg de samme problemene som de hadde i fjorårets sesong inn i denne.

Fjorårets 20 scoringer i Premier League sørget for at nedrykket var klart tidlig, men med stort sett det samme laget i år, skal de likevel være gode nok til å kjempe om opprykk.

Vi tror på et målfattig oppgjør, der Sheffield Utd stikker av med seieren.

Tror du som oss på seier til Sheffield United kan du spille på det her til 3,70 i odds

Dersom du vil ta enda litt høyere risiko, kan det være interessant å satse på at Sheffield United og Sander Berge vinner, og samtidig holder nullen. De har kun sluppet inn ett mål på de to første kampene denne sesongen, og de slapp kun inn ett mål på de tre siste kampene i Premier League sist sesong.

Du kan spille på at Sheffield Utd holder nullen og vinner her til 5,10 i odds

Sheffield United er ikke kjent for å vinne med kalassifre. Det viser også statistikken. De fire siste seirene til Sander Berge & Co. kom mot slutten av sist sesong i Premier League. I alle fire oppgjørene vant the Blades 1-0.

Det er også 9,35 i odds på seier 1-0 til Sheffield Utd. Det spiller du på her