Sheffield United - Nottingham Forest

Odds: 2.25 - 3.10 - 3.30

Kampstart lørdag 14. mai kl 16.00

Spillestopp kl 15.59 Live odds etter kampstart

Bramall Lane

Kampen vises på Viasport 3 og Viaplay

Vi tror det ender uavgjort. Det spiller du på her til 3.10 i odds

Sheffield United med Sander Berge i spissen tar imot Nottingham Forest lørdag ettermiddag til første duell når nummer fem møter nummer fire på tabellen.

De skal møtes igjen på City Ground i Nottingham 17. mai, før vinneren sammenlagt møter enten Luton eller Huddersfield på Wembley i den store finalen 29. mai kl 16.30.

Sheffield United hadde kniven på strupen helt til siste kamp ble satt i gang. Nervene før den siste kampen hjemme mot ligamester Fulham roet seg fort da hjemmelaget feide motstanderen av banen.

Morgan Gibbs-White, Iliman Ndiaye og Sander Berge satte hvert sitt mål før halvtimen var spilt. Disse tre har - sammen med skadde Billy Sharp - vært svært sentrale i snuoperasjonen klubben har gjort under manager Paul Heckingbottom.

Han tok nemlig over et slitent og trått lag i november men snudde raskt trenden ved å gå tilbake til den vante 3-5-2 formasjonen. Hadde det ikke vært for de store skadeproblemene de har slitt med den siste måneden kunne de havnet høyere på tabellen.

Heckingbottom tok over som manager etter Slavisa Jokanovic 25. november 2021. Siden det har laget kun et tap hjemme på Bramall Lane, og før kampen mot Nottingham Forest må de være stinne av selvtillit etter 4-0 seieren over Fulham sist.

Spillefrist for lotto er lørdag kl 18

Nottingham Forest på vei mot gammel storhet

Også motstander Nottingham Forest fikk en ny vår etter at de byttet manager. Chris Hughton fikk sparken 16.september 2021 etter at laget hadde skrapet sammen kun et poeng på de syv første kampene - og lå helt sist på tabellen.

Inn dørene kom Steve Cooper, og fra 21. september 2021 har verden sett annerledes ut for det gamle storlaget.

De har herjet både liga og cup - kun tapt seks av de 39 siste kampene - og klatret fra jumboplass på tabellen og helt opp til kvalifisering om plass i neste års Premier League.

I FA cupen slo de ut Arsenal, Leicester og Huddersfield i tredje, fjerde og femte runde, før det sa stopp i kvartfinalen når de tapte knepent 0-1 hjemme for Liverpool.

De lå an til å kunne kapre andreplassen i serien - noe som hadde gitt direkte opprykk - men i den avgjørende kampen borte mot Bournemouth røk de 1-0 etter scoring av Kieffer Moore i det 83. minutt.

Årets siste seriekamp ble et antiklimaks. De tok ledelsen på straffespark i det 93. minutt, men var ikke så lenge i himmelen. Hull rakk å utligne før dommeren blåste av, og kampen endte 1-1.

Dette blir en typisk Championshipkamp - jevn og tøff

Sheffield United har vært bunnsolide på Bramall Lane siden den nye manageren kom inn i slutten av november. På 14 hjemmekamper har de holdt nullen hele ti ganger, og kun sluppet inn fire mål.

I hele sesongen har de sluppet inn 15 mål på Bramall Lane, noe som er minst av samtlige lag.

Nottingham Forest er også et lag som er utrolig gjerrige bakover. Det som er litt spesielt er at de har sluppet inn færre mål borte enn hjemme(18 borte og 22 hjemme). Med det er de divisjonens beste på fremmed gress.

Kampene mellom lagene denne sesongen har vist at dette blir utrolig spennende. Begge oppgjørene endte 1-1, og vi tror det ender uavgjort igjen.

Uavgjort mellom Sheffield United og Nottingham Forest spiller du på her til 3.10 i odds