Det er duket for storkamp i Toppserien lørdag når serietoer Sandviken tar imot regjerende seriemester Vålerenga hjemme på Stemmemyren.

Lørdag er det Gulltrekning i Lotto og ca 30 millioner kroner i potten.

Sandviken - Vålerenga H 2,40 (spillestopp lørdag kl 14.59)

Toppkamp i Bergen. Mange eksperter hadde Sandviken som gullfavoritt før denne sesongen og de har stort innfridd hittil. Men gikk på et overraskende poengtap borte mot bynabo Arna Bjørnar tredje sist og står dermed med 6-1-0 på de sju første seriekampene. Overbevisende 4-1 seier mot LSK kvinner i forrige seriekamp.

Kampen ser du på Direktesport fra kl 15.00 lørdag

Jade Micah Teagan er tatt ut i den australske OL-troppen og har spilt sin siste kamp for Sandviken. Hun har stått i mål i seks av sju kamper for Sandviken denne sesongen, trolig blir det Sandra Stavenes som står i mål lørdag. Hun spilte seriepremieren hjemme mot Kolbotn. Forøvrig skal det ikke være noen skader for Sandviken.

Klikk her for å levere dette tipset

Regjerende seriemester Vålerenga tapte den jevnspilte toppkampen hjemme mot Rosenborg med 1-2 forrige forrige søndag. Dejana Stefanovic brente straffe for Vålerenga seks minutter før slutt i den kampen på stillingen 1-1. Og skuffende nok for Vålerenga kriget Sara Fornes inn seiersmålet for Rosenborg i det 90 minutt. Vålerenga innledet sesongen med seks strake seire og alt tyder på at gullkampen vil stå mellom Rosenborg, Sandviken og Vålerenga denne sesongen, det er spennende det med storbyene Trondheim, Bergen og Oslo i gullkamp. Vålerenga kan stille skadefritt til lørdagens kamp.

Det står 3-0-1 på de fire siste tilsvarende i Bergen. 2,40 på at Sandviken vinner lørdagens toppkamp hjemme på Vålerenga er bra betalt og spilles.

Klikk her for å levere dette tipset