Sandviken er av mange eksperter favoritt til å vinne Toppserien denne sesongen. Det vil i så fall være første gang på 35 år at et bergensk kvinnelag blir seriemestere.

Live: Kampen mellom Arna-Bjørnar og Sandviken vises på Direktesport kl. 20.00

Det er bare ett bergenslag som tidligere har vunnet seriegull på kvinnesiden i norsk fotball, og det heter verken Sandviken eller Arna-Bjørnar.

Nymark vant flere ganger vestlandsserien, og i 1985 vant Nymark Idrettslag sluttspillet, og ble seriemester i Norge.

Fredag er det ca. 483 millioner i Eurojackpot-potten.

Før fredagens kamp mot Arna-Bjørnar topper Sandviken tabellen i Toppserien, og vi tror de tar et nytt steg med klubbens første, og sannsynligvis siste seriegull. Neste sesong skifter antakeligvis Sandviken navn til Brann.

Arna-Bjørnar - Sandviken - Sandviken holder nullen - Ja 2.30 (spillestopp fredag kl. 19.59. Kampen vises på Direktesport)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Toppserie-tabellen forteller klart og tydelig hvilket lag som er Bergens beste for øyeblikket. Sandviken står med full pott etter fire serierunder og er serieleder, mens Arna-Bjørnar er tabelljumbo og har fortsatt til gode å ta poeng.

Også Kolbotn og Avaldsnes står med null poeng etter de fire første serierundene, men laget fra Arna har desidert dårligst målforskjell. Det er ingen lag som har scoret færre mål enn dem (3), og de er også laget som har flest innslupne mål med 13 baklengs.

Live: Kampen mellom Arna-Bjørnar og Sandviken vises på Direktesport kl. 20.00

Da er det dårlige nyheter for Arna-Bjørnar at Sandvikens landslagsspiller Elisabeth Terland har funnet storformen. Kantspilleren, som har en fortid i Klepp, har scoret fem mål på fire kamper for sin nye klubb. Det betyr at hun har scoret nesten halvparten av målene til gullfavoritten fra Stemmemyren.

SFra Sandviken til Manchester United?

Vilde Bøe Risa spiller ikke lokaloppgjøret fredag. Den norske landslagsprofilen har vært koblet til Manchester United sitt kvinnelag, men det er foreløpig offisielt hvor hun fortsetter karrieren.

Sandviken-trener Alexander Straus skulle helt sikkert sett at han fikk beholde Bøe Risa på laget hele sesongen, men han har spillere som kan erstatte henne.

Sandviken er store favoritter i dette oppgjøret, selv uten Bøe Risa. Vi har ingen tro på at Arna-Bjørnar klarer å ta sesongens første poeng i dette nabooppgjøret.

Fredag er det ca. 483 millioner i Eurojackpot-potten.

Sandviken har tross alt ikke tapt på de seks siste kampene mot byrivalene.

Forrige sesong vant Sandviken begge oppgjørene mot Arna-Bjørnar, og de har ikke sluppet inn mål mot byrivalen i de tre siste seriekampene.

Sandviken var solide da de vant 5-0 mot Lyn hjemme på Stemmemyren i forrige serierunde. Nå har klart å holde nullen i tre av de fire første kampene. Arna-Bjørnar på sin side har vært tamme offensivt, og de har ikke klart å score mot Rosenborg og Vålerenga i de to siste kampene. Vi tror heller ikke at de scorer mot Sandviken. At Sandviken holder nullen i fredagens lokalderby gir 2,30 i odds. Spillestopp er klokken 19.59. Se kampen på Direktesport kl. 20.00

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset