Gå til sidens hovedinnhold

Sarpsborg 08 tar en fin seier mot Mjøndalen

Sarpsborg 08 har vist fin form på hjemmebane i det siste. Den fortsetter med en seier over Mjøndalen.

Onsdag kveld kommer bruntrøyene fra Mjøndalen på besøk til Sarpsborg. Vi tror de må reise hjem tomhendt.

Det er ca. 250 millioner i Viking Lotto-potten! Legg din kupong her.

Sarpsborg 08 - Mjøndalen
Sarpsborg 08 @ 1.85
Spillestopp: Onsdag 21.juli kl. 18.59.

Klikk her for å levere dette tipset

Skadeplaget offensiv
Sarpsborg 08 har ikke fått det til å stemme denne sesongen, og særlig offensivt er det mer kinaputter enn dynamitt. Noe av grunnen er nok en del skadeproblemer, for både Mos Abdellaoue og Kristian Fardal Opseth har vært skadet store deler hittil. Nå er Opseth tilbake, og startet sist kamp for de blå. Foruten han så har også Ibrahima Kone gjør sine saker helt greit, og står med to fulltreffere så langt. Men nå må de begynne å vinne kamper hvis det skal bli noe ut av denne sesongen for deres del, så nå gjelder det at de rutinerte gutta står frem.

Fin hjemmeform
12.plass kun tre poeng over kvalik er nemlig ikke bra nok, og med 1-1-3 på de siste fem taper de bare terreng til lagene foran. De har dog vist bra form på hjemmebane i det siste, og nest sist slo de Molde 1-0, mens sist klarte de 2-2 mot Bodø/Glimt i en kamp de ledet lenge. Kommer det en ny seier her?

Her kan du skrape Flax!

Langt mellom seirene for Mjøndalen
Tabellnabo Mjøndalen ligger plassen under på 13.plass, og de kjenner lukta av kvalik komme nærmere og nærmere der Tromsø kun ligger poenget bak. De tok endelig en seier igjen nest sist når de slo Haugesund sterke 3-0 på hjemmebane, og sist holdt de kriseplagede Brann til 1-1 på bortebane etter at Mjøndalen faktisk tok ledelsen 1-0 på overtid. Det blir uansett for langt mellom seirene, for 1-3-3 siste sju er ikke all verden. På bortebane har de ikke vunnet siden de slo Sandefjord 3-0 i sin første bortekamp for sesongen, og det kan bli vrient også her.

Sarpsborg 08 har vært gode i sine to siste hjemmekamper, mens Mjøndalen ikke har vist noe særlig på bortebane. Vi tror Sarpsborg tar en viktig seier og spiller H til 1.85.

Sarpsborg 08 - Mjøndalen
Sarpsborg 08 @ 1.85
Spillestopp: Onsdag 21.juli kl. 18.59.

Trykk her for å levere dette tipset