*Nettavisen* Sportspill.

Sarpsborg får tilbake angrepssessene

Sarpsborg-spissen Aaron Samuel Olanare har tidvis herjet med motstpillerne denne sesongen. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix

Og da kan det bli en tøff cupkveld for Start i Østfold.

27.06.14 13:27

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
Tippetips: Cupfest i VM-pausen
Oddstips 1: Odd skal til cupfinalen
V64 Bergsåker: Jackpot med ny tipsekspert
Nettavisen i Sverige: Les mer om Børje Andersson
V65 Forus: Lerums herlige vorspiel

Fredag er det VM-pause, men heldigvis kan vi kose oss med fjerde runde i den hjemlige cupen på oddsprogrammet. Det er også tippekupong i kveld.

HTML EMBED

Dagens oddstips 2

Sarpsborg - Start H
HTML EMBED


Med Aaron Samuel Olanare og Franck Dja Djédjé ute med karantene var det ikke mye sprut i Sarpsborg-angrepet borte mot Haugesund for to uker siden. Laget manglet fart, bevegelighet og styrke fremover på banen og gikk på et stygt 0-4-tap.

I kveldens cupkamp er både Olanare og Djédjé tilbake, og da forventer vi et helt annet Sarpsborg-lag. Spillerne kan også glede seg over et flunkende nytt kunstgress som avdukes i kveld.

Stod med tre uavgjorte resultater i serien før Haugesund-fadesen og ligger på 11. plass med 14 poeng. I tredje cuprunde ble Follo slått 2-0.

Start tapte også sin siste seriekamp (2-4 hjemme mot RBK) og har tatt to poeng færre enn dagens motstander. Banket Vard-Haugesund 4-2 i tredje cuprunde.

Start er svekket defensivt i kveld. Jesper Mathisen er ute med skade, mens Rolf Daniel Vikstøl soner karantene. Markus Berger er ferdig i klubben. I tillegg befinner midtbanespilleren Fernando Paniagua seg på skadelisten.

Start er ikke kjent for å være et stort cuplag, og vi tror hjemmesterke Sarpsborg (3-3-0 så langt i serien) har gode vinnermuligheter i kveld.

Sarpsborg-seier til 1,95 spilles som dagens andre oddstips.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.