Foto: Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX

Satser på få Vålerenga-mål

To ishockeymatcher skal gi oss gevinst i kveld også.

Kommersielt

Etter å ha brukt mye tid på onsdagens tippetips må vi gripe direkte til de langoddsobjektene vi har mest tro på, og disse finnes på isen.

Klikk her for å levere dagens spillforslag nå med det samme.

NM-finale i ishockey
Vålerenga og Stavanger skal i gang med finalen i NM i ishockey, og det spilles best av inntil syv kamper. Vårt spill i dag baserer seg på historikken, som blant annet forteller at kveldens motstandere møttes seks ganger i seriespillet, og av disse gikk fire oppgjør under 5,5 mål.

Vi tror på en taktisk og forsiktig åpning fra begge lag i finalespillet, med få mål. Vålerenga vant 4-1 i kamper over Storhamar i semifinalen. Disse kampene, i kronologisk rekkefølge, endte 1-2, 0-1, 4-1, 0-10 og 3-0. Altså under 5,5 mål i de tre første oppgjørene.

I Stavanger Oilers seks semifinaler mot Sparta ble det scoret 4, 6, 5, 6, 5 og 5 mål ved ordinær tid. Den første kampen var den med færrest mål.

1,60 på under 5,5 mål i denne kampen er spillbart i våre øyne.

Få tipsene først: Følg Sportspill.no på Facebook.

Få scoringsvarsel for ditt favorittlag!

Sluttspill i tysk hockey
Eisbären Berlin var suverene i seriespillet, spesielt på hjemmebane. De vant også den første kvartfinalen mot Augsburger Panthers, men så må de ha tatt for lett på oppgaven for Augsburg vant to kamper på rad etter det. Eisbären Berlin strammet seg opp og vant bortekampen i Augsburg sist.

Det står nå 2-2 i kamper sammenlagt, og nå må seriemestern vise sin suverenitet på hjemmebane nok en gang og avgjøre, da det spilles best av fem kamper i Tyskland. Det er semifinaleplassen som står på spill her, og det blir selvsagt en knallhard match, men Eisbären vant sist da de måtte, og i kveld må de vinne igjen.

Det var stor forskjell på disse lagene i serien, og vi tror forskjellen vil vise seg i kveld også. Når det står såpass mye på spill vinner det beste laget, og det heter Eisbären Berlin. 1,40 er lavt, men vi gir hjemmelaget store sjanse til seier i kveld.

Vår spillanbefaling i kveld blir en dobbel med 2,24 i odds. Vi setter 200 kroner på denne, spillefrist er klokken 18.25

18. Vålerenga - Stavanger - over/under 5,5 mål 1,80 1,60
32. Eisbären Berlin - Augsburger Panthers 1,40 4,00 3,50

Total odds 2,24

Klikk her for å levere denne dobbelen.

Andre potensielle vinnere vi vurderer videre utover dagen er Kärpät, Tappara, HV71 og under 5,5 mål i begge de svenske hockeymatchene. Det er veldig fristende å watte opp dagens dobbel med et eller to av disse objektene, kanskje spesielt HV71 seier, men oddsen er lav, og i fornuftens navn nøyer vi oss med en potensiell dobling av innsatsen.

Nyttige lenker:
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus